Jak w temacie. W następnym roku planuję coś takiego kupić . Ale dręczy mnie jedno - pojemność bagażnika .
Co sądzie Wy - codzienni użytkownicy?
Jest porównywalny do tego w 156 może do 147 a może większy?
Printable View
Jak w temacie. W następnym roku planuję coś takiego kupić . Ale dręczy mnie jedno - pojemność bagażnika .
Co sądzie Wy - codzienni użytkownicy?
Jest porównywalny do tego w 156 może do 147 a może większy?
daje radę i wg mnie nawet lepiej się pakuje niż w 156
na wczasy dwa tyg. z żoną i dzieckiem ogarniam :-)
- - - Updated - - -
147 ma chyba ok 290L
a GT 320L
- - - Updated - - -
a 156 miała coś ponad 360 na bank ale otwór w GT o wile lepszy do pakowania niż w 156
U mnie w rodzinie ja mam 147, a ojciec GT. W GT jest bagażnik większy i bardziej ustawny wg mnie, ale to wystarczy poświęcić 5minut i zajrzeć do instrukcji.
Ja swoją 147 jechałem w 4 osoby nad morze, w tym jedna kobieta (bo ma to zasadnicze znaczenie :D) ale co Ty wozisz na co dzień to my nie wiemy.
gratow sie calkiem sporo miesci. bardziej mnie boli ze nie ma bagaznikow dachowych na zime.... na deske czy narty. ( tak wiem narty mozna wlozyc do srodka bo jest tunel zrobiony )
A to niby tylko autem rodzinnym można na narty czy deskę pojechać?
P.S.
U mnie nawet gt sprawdza sie jako rodzinny wózek na wczasy :p
moge sobie wyobrazic nawet audi r8 z bagaznikiem dachowym
Załącznik 97029
a tutaj 911 z bagaznikiem i to nie w byle jakiej wersji a gt3
Załącznik 97030
i kolejna
Załącznik 97031
dlatego stwierdzam ze na zime brakuje mi bagaznika bo deski ledwo wchodza do srodka.
GT ma bagażnika jak 147 tylko nieco lepiej ustawny. Sprawdzone na własnym przykładzie.
Zawsze można zapiąć przyczepkę za siebie i jechać nawet na drugi koniec europy. ;)
Gt ma większy :p
Sprawdzone na podstawie danych kat. :cool:
Bagażnik bardzo duży jak na coupe + za otwór na narty .
Chyba widziałem gdzieś na alledrogo jakiś bagażnik dachowy. Ale nie jestem pewien.