-
2 załącznik(i)
Zderzak przedni
Witam,
wczoraj niestety podjeżdżając do krawężnika zahaczyłem zderzakiem. Okazało się, że urwała się lekko taka dokładka do przedniego zderzaka (na wkrętach przykręcona do zderzaka od dołu) wygląda mniej więcej tak jak załączonym zdjęciu. Z tym, że nie jest na bokach wyższa a jedynie na całej długości jest ta sama wysokość tej dokładki. Czy jest to standardowy dodatek do zderzaka w 3,0 czy to jakaś samoróbka? No i zdjęcie jest z ostatniego liftingu a ja mam 98r. Postaram się dzisiaj lub jutro zrobić zdjęcie tego co mam u siebie
Załącznik 97422
znalazłem jakieś jedno zdjęcie na którym trochę widać tą dokładkę
Załącznik 97424
-
to oryginalna dokładka, ale czy opcja czy standard w 3.0 to nie mam pojęcia
-
jeżeli to oryginalna dokladka - to jest to z pakietu aero, do zdobycia za kosmiczne pieniądze wiec lepiej ją posklejaj ;)
-
2 załącznik(i)
hehe a to ciekawe...wygląda na lipną dokładkę a okazuje się, że to jakiś "pakiet" :) na szczęście powyrywało się tylko kilka wkrętów a sam element jest cały. Dam większe wkręty i będzie się trzymać :)
tak w ogóle patrze na ten mój zderzak i jest jakiś dziwny ;) na aukcjach są zderzaki ale pod halogenami nie ma dodatkowych takich "maskownic" której nota bene prawej nie mam... na większości zdjęć przodów GTV zderzak jest inny... taki jak na poniższym zdjęciu
Załącznik 97446
a znalazłem jeszcze jakieś zdjęcie sprzedaży GTV 3,0 niby z tym aero i tam zderzak ma te "maskownice" pod halogenami.
Załącznik 97447
z tym aero to jakieś dziwne, bo nie wydaje mi się żebym miał dociągniętą tą dokładkę aż do boków zderzaka...dzisiaj sprawdzę :)
-
-
sprawdzilem u siebie...niestety dokladka jest w oplakanym stanie i to nie ja ja wykonczylem... zostala mi przednia czesc bez tych zakonczen grubszych. Widac ze sie ulamaly. odratuje to co zostalo.
-
jakby kolega potrzebował to mam cały kompletny czerwony zderzak do GTV :)
cena do dogadania wiec proszę pisac
-
zderzak mam :-) ale dzieki za info
-
Grzdylu, te kratki poniżej kierunków mają tylko 3,0 V6 ponieważ za nimi jest chłodnica oleju. Co do dokładki to jedna strona kosztuje ok. 500-600 zł ;) a jest to pakiet który dodaje 5 km/h więcej dla prędkości maksymalnej :)
-
dodatkowe wloty maja też wersja 2.0 TURBO wtedy za jedną kratką jest jeszcze intercooler