Witam panowie kilka razy zaobserwowałem że jak przekręcam kluczyk (wrzucam na kontrolki) to włącza mi się wentylator , wyłączam stacyjkę i włączam ponownie dalej to samo (na zimnym silniku i bez klimy) jaka może być przyczyna .
Printable View
Witam panowie kilka razy zaobserwowałem że jak przekręcam kluczyk (wrzucam na kontrolki) to włącza mi się wentylator , wyłączam stacyjkę i włączam ponownie dalej to samo (na zimnym silniku i bez klimy) jaka może być przyczyna .
Ja tak mialem w 156 jak mialem uszkodzony czujnik temperatury cieczy ( ten w termostacie )
Dodatkowo jeszcze wywalalo mi "marchewe"
Jak tam z temperaturą u ciebie?
temperatura jest wporzo w granicach 87/88 nie widziałem żeby przekraczała albo była niższa od wymiany termostatu z temperaturą jest ok
No to nie wiem :p
Bo jak do tej pory wiekszosc przypadkow ciaglego dzialania wentylatora miala zwiazek wlasnie z tym
Sprawdz chociaz sama wtyczke przy czujniku - sprawdzenie kosztuje nic a moze cos tam jednak nie bangla
no właśnie też zgłupiałem przekręcam kluczyk na zimnym silniku a tu wentylatory działają . przepatrzę kostkę może coś nie łączy .Pozdro