Witam.
Wpadła mi w oko Alfa 147 z Piaseczna:
http://allegro.pl/alfa-romeo-147-sko...301808174.html
Co o niej myślicie?
Warto jechać obejrzeć, mam dosyć daleko (z podkarpacia).
Printable View
Witam.
Wpadła mi w oko Alfa 147 z Piaseczna:
http://allegro.pl/alfa-romeo-147-sko...301808174.html
Co o niej myślicie?
Warto jechać obejrzeć, mam dosyć daleko (z podkarpacia).
nikt nic nie pisze to ja trochę skorbne. Aukcja traci mi handlarzem z kilometra. Nie mowie ze to zle. Poza tym auto na rejestracje na ursynow a do obejrzenia w piasecznie. Możliwe ze ktoś się przeprowadzil bo to akurat popularny kierunek. Ja bym zacząć wizje lokalne od twoich okolic. Nie uwierzę ze w Rzeszowie nie ma nic sensownego :P
Też doszedłem do takiego wniosku, że lepiej na miejscu poszukać. Nie ma sensu przez pół Polski jechać żeby się okazało, że nie było po co:)
Ja Ci powiem tak, ze ja przejrzalem 1mln, doslownie 1mln ofert, ogladalem samochody przez pol roku, wszystkie okazje po 7-9tys, to po prostu PASC, samochody byly wrecz zajechane... ale oczywiscie, mozna jechac, zadnego wkladu finansowego nic, ble ble... Gadanie !
Na przyszlosc, omijaj takie wypucowane egzemplarze, tym bardziej zrobiony rozrzad, wszystko, swiezo po przegladzie... Jezeli ktos sprzedaje samochod to przed przegladem, do naprawy, bo kto inwestuje w to co chce sprzedac ? Do tego przebieg po 13latach 120tys lekko smierdzi ;) Do tego jezeli otworzysz maske, a tam bedzie full glanc, az bedziesz mogl sie przegladac w pokrywie to zamykaj to i uciekaj, kazdy sprzedawca, ktory czysci silnik ma przewaznie cos do ukrycia
ja Ci powiem, ze kupilem AR 147 z 2001 od znajomego za 9tys i jeszcze musialem 3tys wlozyc na start...
3 to jeszcze ok, oby nie było więcej :(
No ja mialem do wymiany pelny rozrzad, wydech, tarcze, klocki hamulcowe, filtry, oleje, takie pierdoly eksploatacyjne... Teraz polecial akumulator, z zalozenia AR za ok 9tys w perfekcyjnym stanie to mozna pomarzyc... Aaa i musze doliczyc do tego 300-500zl za wspomaganie, ktore zostalo zezarte przez jakas kune pod blokiem -.-
Dokładnie tak jest. I to nie za taką cenę.
Ale możemy zapisać milion stron, a i tak ludzie będą tu wklejali ogłoszenia ze szrotami.
Prawdziwe okazje (w sensie relacji jakość/cena), jak już się trafią, to schodzą w ciągu godzin.
Akurat sprzedaję 147 TI. Chyba najlepiej zachowana Alfa, jaką miałem pod butem. Chcę 2 dychy, a na necie wiszą ulepy po 15. I dzwonią jakieś, za przeproszeniem, oszołomy, po to tylko, żeby Ci zawrócić dupę i powiedzieć, że zdzierasz, bo identyczne można kupić taniej.
Twierdzę z uporem maniaka.Najlepiej,kupić od kogoś z forum.Sam,kupiłem,z forum i jestem zadowolony.Wiadomo,po zimie,włożyłem parę złotych w zawieszenie,oprócz tego wyszło parę rzeczy,ale cóż autko ma nalatane 190 tys.km.A,co,najważniejsze,zawszę mogę się skontaktować z byłym właścicielem Dakoolk na forum czy prywatnie z problemem, co do autka,co robił,gdzie zrobić,itp.Zresztą,moją czarną,doskonale,zna Darek z Tarczyna,co,też jest dużym plusem.