-
Przycisk City
Witam,
Nie mogę znaleźć nic na temat popsutego przycisku city w 156 z selespeed. Niestety u mnie ten przycisk nie działa. Klika, jest podłączony, skrzynię da się przełączyć w tryb city trzymając dłużej lewarek, ale sam przycisk nie działa. Podłączałem również drugi i jest to samo. Czy może ktoś miał taki sam problem?
-
jest taki temat ..dobry serwis selespeed i ogolnie alfa..
masz tam kontakt..
obecnie na 10ej stronie
-
Dzięki, ale jakbym szukał serwisu, to bym zapytał o serwis.
Serio nie mogę znaleźć nic o tym, jak ktoś może, to poproszę o link do posta.
-
to warsztat...a podalem Ci p.Lukasza,zebys do niego zadzwonil i sie zapytal...moze bedzie mogl Ci pomoc.
jak wczesniej napisalem,ja u niego robilem seles‘a i widze,ze to kumty gosc..
no nic...powodzenia
-
Ja bym zaczął od najprostszego. Schemat, rozbierasz i sprawdzasz czy wiązka jest cała.
-
No nic, w wolnym czasie pobawię się i może po nitce dojdzie się gdzie jest problem. Tragedii z tego powodu nie mam, ale lubię jak wszystko gra. Ja swój aktywator oddawałem do itcars z Lubonia, też polecam, bo konkretna rozmowa i odpowiedź na każde pytanie. Ale problem z przyciskiem to inna bajka. Ogólnie to mam jeszcze kilka drobnostek do zrobienia przy Belli, bo mam ją dopiero od miesiąca, więc siedzę na forum po kolei rozwiązuję problemy. Niestety wczoraj przestała odpalać, po chwili odpaliła więc kompa podepnę i mam nadzieję, że będą jakieś błędy. Dzięki za pomoc, jak dojdę co było z tym przyciskiem to napiszę, może komuś się przyda. Pozdrawiam.