Panowie z czym to sie je? W Fes jest taka opcja jak otwarcie zaworu przepustnicy i tam bez wzgledu na wcisniecie pedalu przyspieszenia non stop 1%
Printable View
Panowie z czym to sie je? W Fes jest taka opcja jak otwarcie zaworu przepustnicy i tam bez wzgledu na wcisniecie pedalu przyspieszenia non stop 1%
Nikt nie sprawdzal tego u siebie? Interezuje mnie czy to tak ma byc czy moze cos jest nie tak?
To zawór klapy gaszącej zwanej błędnie przepustnicą. W dieslu nijak się to ma do pedału przyspieszenia
Dziekuje za odpowiedz. Rozumiem o co chidzi. I tam powinno wskazhwac do momentu gaszenia samochidu 1%?
Powinno być wg mnie 100% otwarcie przy odpalonym aucie, a w momencie gaszenia pojawi się 1%.
Moze gdzies tutaj jest pies pogrzebany jezeli chodzi o moj problem jakim jest wywalanie bledu p1238 i to ze przestaje dzialac egr.
A wyczyściłeś EGR i sprawdziłeś poprawność działania wg forumowego tematu http://www.forum.alfaholicy.org/147_...rculation.html
Czyscilem zaslepilem ale doczytalwm nie znalazlem informacji o tym jak sprawdzic czy dziala.
A nie pomyśleliście gdyby było 100 zamiast 1% to nie odpaliłby samochodu?
Kwestia tlumaczenia pewnie. U mnie jest "Stan zaworu .. "
- - - Updated - - -
klikasz sobie w parametrach stan czy tam otwarcie przepustnicy przechodzisz do testów gdzie możesz włączyć test i obserwujesz zmiany. A później zastanawiasz się dalej bo to nie to ;)
To ja juz nie wiem gdzie jeszcze moze bhc problem:-(