-
Ar 156 sw 2.4 ti
Witam,
prosiłbym o opinię na temat auta z tego ogłoszenia:
http://allegro.pl/piekna-alfa-156-je...326281955.html
Jak dla mnie podejrzane są trzy rzeczy: Płock, zdjęcia mokrego auta oraz nie wiem czy cena nie jest zbyt niska (jak na tą wersję).
Dlatego proszę o opinię bardziej doświadczonych Alfaholików.
Jeśli ktoś zna to auto bądź jest w stanie coś podejrzanego wyczytać z fotek, to będę wdzięczny.
pzdr
-
Jedyne co ten samochod ma z wersji TI to fotele... kierownicy brak nakladek na progi brak felg brak. Reasumujac to zwykla wersja po przekladce foteli albo straszliwie wyrzezbiona TI.
-
Da się sprawdzić np po numerze VIN w jakiej konfiguracji wyszła z fabryki?
-
Za zadbana sztukę ,cena zdecydowanie za mala a za Ti to już wogóle
- - - Updated - - -
Za zadbana sztukę ,cena zdecydowanie za mala a za Ti to już wogóle
-
Kolego Damian. ty to coś masz z tym za mało itp :) ja rozumiem ze mamy te nasze belle, dbamy, ale nie czarujmy sie, alfy sie ciezko sprzedaje a ta z linku to juz auto 10 letnie. chcac cos sprzedac najczesciej zacheca sie niską cena. na forum jest kilka przykladow jak koledzy sprzedaja swoje maszynki po dosc sporych cenach, no i jedna sprzedaje sie juz poltora roku, druga chyba rok.
-
Za zadbane 156 TI sporo osób jest w stanie zapłacić uczciwą cene. Stały nie tak dawno dwie na allegro w okolicach Lublina za 15 i oba to były zajechane rzęchy.
Ten egzemplarz nawet nie jest wersją Ti. Ja bym sobie darował.
-
Kolega ishan ,nie oszukujmy sie Polak nie odda auta za bezcen nawet jak jest na nie słaby popyt,oddał byś alfe w super stanie o 3-4-5 tys taniej niż chodza aby tylko sprzedać ? Bo ja nie ,niestety w tym kraju za dobry towar trzeba dobrze zapłacić
-
Ktoś ma ładne poczucie humoru żeby pisać wersja TI do tego auta. Fotele widać że dość świeże jak na ten przelot, pomijając brak zawieszenia z TI, felg, podsufitki i całej zabudowy dachu która ma być czarna. Brak nakładek na progi i oznaczeń na progach wewnątrz. A co do ceny to ten model w dobrym stanie to koszt około 22-25k.
-
Ti czy nie Ti nie ma znaczenia. Cena dobra jak na 2.4
Jak jesteś zainteresowany to warto prześwietlić.
Normalne zdrowe 2.4 nie chodzi za taką cenę.
-
Mam świadomość, że za TI w oryginale trzeba zapłacić sporo więcej, mi aż tak bardzo nie zależy na takiej wersji.
Gdyby nie spory kawałek drogi do tego auta, pewnie już dawno bym je obejrzał. Trzeba będzie poszukać jakiegoś serwisu, gdzie podłączyliby mi go pod kompa i sprawdzili (sam nie mam ani sprzętu ani doświadczenia w tym kierunku).
Dzięki panowie za zainteresowanie tematem.