-
Czujnik temperatury
Witam zakupiłem ten czujnik http://www.motointegrator.pl/produkt...cego-fae-33010 jak widać niby pasuje do 1,6 Boxera. Czy ktoś może mi powiedzieć gdzie jest ten czujnik? Bo po lewej stronie chłodnicy (siedząc w aucie) jest na inną wtyczkę poza tym jest o wiele większy, znalazłem jeszcze jeden czujnik po prawej stronie (siedząc w aucie) niedaleko alternatora, ale tam też jest zupełnie inna wtyczka ( nakładka na pojedynczą blaszkę). Więc gdzie jest ten co zakupiłem ? ; p
-
To co zakupiłeś wygląda na czujnik dla ECU.Szukaj więc takiego samego na bloku silnika lub obudowie termostatu.
Posiadacze i znawcy boxerów na pewno zaraz powiedzą Ci dokładniej.
-
Na lewo od termostatu stojac przodem do auta to jest na lewo tylko ten czujnik na blaszke.
-
sluchaj dawno mialem boxera ale ten czujnik jest chyba pod kolektorem dolotowym z ktorejs strony jezeli sie myle to niech mnie ktos poprawi
-
Nikt nie jest w stanie pomóc bo ja nigdzie go nie moge znaleźć, jak jest jakiś czujnik to z inna wtyczka...
-
znalazłem takie coś na innym forum, sam mam tsa ale może pomogę
stojac od przodu auta to po lewej stronie nad walkiem rozrzadu w kolektorze wodnym wtyczka czarna kolor kabla czerwony
-
-
To czujnik na ECU. Znajduje się w okolicy lewej głowicy, strona kierowcy, pod kolektorem ssącym. Szukaj niebieskiej wtyczki.
Wysłane z mojego Alcatel One Touch 6030X