Hej wam.
Jakiej firmy wybrac przegub zewnetrzny?
Najlepiej nie drogi ale srpawny i zeby sie nie sypal:)
pozdrawiam
Printable View
Hej wam.
Jakiej firmy wybrac przegub zewnetrzny?
Najlepiej nie drogi ale srpawny i zeby sie nie sypal:)
pozdrawiam
Idź do sklepu i nie bierz najtańszego choć i na takim troche polatasz.
Yyy nie o takiej odpowiedzi oczekiwalem:) bardziej jaka firma?:>
W IC mają dostępne tylko Pascala ( 152 zł ) i LPR ( 220 zł ) ceny detaliczne, lpr oczywiście lepsza firma
Nie pamiętam wprawdzie czy zmieniałem wewnętrzny czy zewnętrzny ale zamontowałem marki Spidan.. spisuję się do tej pory dobrze.. z opinii w necie polecany.. najtańszy też nie był więc chyba ok ;)
MaxGear - naprawde robi dobre przeguby
Pomimo że jest bardzo tani , sporo już tego sprzedałem ( co prawda nie do Alfy ) .... i jak narazie nie miałem reklamacji
GKN LOBRO- polecam bo mam, ale był dość drogi.
skf bdb
lobro bdb
ruville bdb-
metelli db+
lpr pascal gsp db
kraft maxgear maxis i inne tanie chinole to BADZIEW jedno kopyto w innych pudełkach
chcesz pojeździć musisz dopłacić
a co do reklamacji na tanie części samochodowe ludzie ich nie reklamują bo się nie opłaca 1.demontaż (około 20-80zł) średnio 14dni bez auta(tyle trwa reklamacja) koszta odwiezienia (odesłania) przekraczają ko0szt przegubu. + pieczątki warsztatu.
NIE MA DOBRYCH I TANICH RZECZY proste
mogą być dobre i nadające się do użytku
Teraz już nie uwierzę że nie ma dobrych i tanich rzeczy , jak ludzie z tego forum kupują 156 po fl z 2003-4 r z 1.9jtdm za 10000zł i mówią ze w super stanie albo za 26tys 159 w jtdm w super stanie , więc...
Max Gear kupilem po znizce na firme za 87 zl za sztuke , jak sie posyupie to wymienie znow :)