Witam wszystkich ! mam takie pytanie. moja alfa 147 nie posiadała radia cd ani kierownicy wielofunkcyjnej.. teraz juz czeka na montaż. co zrobić i jak podpiąć z radia do kierownicy zeby
to wszystko ładnie śmigało
???
Printable View
Witam wszystkich ! mam takie pytanie. moja alfa 147 nie posiadała radia cd ani kierownicy wielofunkcyjnej.. teraz juz czeka na montaż. co zrobić i jak podpiąć z radia do kierownicy zeby
to wszystko ładnie śmigało
???
Wpisz w wyszukiwarce "wymiana kierownicy na mulfifunkcyjna " jest dosc dlugi temat o tym z opisem wymiany krok po kroku sam wlasnie jestem na etapie wymiany :-D
Przy okazji i ja zapytam w podobnym temacie.
U mnie sterowanie w kierownicy jest:
Załącznik 101681Załącznik 101682
Stwierdziłem, że szybciej będzie zamiast zdejmować, wysyłać obszywać kierownicę, kupić nową. No i kupiłem, tylko teraz nie wiem czy będzie pasowała.Nie mam teraz kiedy jej założyć i sprawdzić, a mam 10 dni na odsyłka jak nie będzie pasować.
Sprzedawca opisał jako kierownica do AR 147. Logo ma, wygląda idealnie. Tylko przyciski do sterowania są całkiem inne :( Na jednym jest znaczek windows!! A na drugim znaczek słuchawki. Wygląd mi nie przeszkadza, ale czy będzie działać ze sterowaniem radiem? Macie w swoich coś takiego ?
Przy okazji bo nie mogę znaleźć, czym różni się wieloklin od 147, a 156 polift? Bo podobno są różne. Więc się zastanawiam czy to nie kiera do 159 :/
Mały offtop - gdzie Kolega kupił tą kierownicę? Sam się przymierzam do założenia kierownicy multifunkcyjnej i nie chcę się naciąć na byle jaką jakość wykonania. Na zdjęciu prezentuje się świetnie!
Na alledrogo :)
http://allegro.pl/kierownica-kolo-al...368651955.html
Nówka ori sztuka ze znaczkiem AR. Tylko mnie niepokoją te guziki. Ilość się zgadza, ale znaczki nie ;)
Na żywo wygląda jeszcze lepiej.
bardziej mi to na GT z selespedem wygląda niż na 147
To nie jest z gt
Gt na dolnym ramieniu tez ma ten srebrny/siwy plastik a 147 ma wlasnie tak jak na foto
Myslalem ze w 147 mie bylo blu&me
Przymierzałem do swojej to oprócz tych klawiszy wygląda identycznie. A pamiętacie może jaki jest wieloklin w 147?
Jak by się okazało, że przyciski nie podejdą, to chociaż kiera z moimi przyciskami podejdzie.
Te gałki do selspida patrzyłem można bez problemu odkręcić,