Witam, jak w temacie poszukuje dobrego blacharza lakiernika, magika:) w Grudziądzu.
Kogo polecacie? Cena nie gra roli bo idzie z odszkodowania:)
Printable View
Witam, jak w temacie poszukuje dobrego blacharza lakiernika, magika:) w Grudziądzu.
Kogo polecacie? Cena nie gra roli bo idzie z odszkodowania:)
Mój Brat jest blacharzem i malarzem :D
A dobrym?? :D
zajmuje się tym od młodego, teraz ma warsztat po znanym Jagodzińskim w Owczarkach.
Zapodaj adress to sie przejade:)
Wklej to w google - 53.503299,18.828267
ul. Jaśminowa (tabliczka warsztat blacharski Jagodziński). Mów, że od Kuby - ale jak brachol zobaczy Alfę skojarzy temat :) Pogadacie i będziesz wiedział co i jak i czy warto.
Posłużę się złotą łopatę i odkopię.
Szukam dobrego blacharza (niekoniecznie lakiernika) w Grudziądzu który nie dostanie zawału na widok podłogi w Alfie 156 i będzie w stanie rzetelnie wycenić i połatać (nie musi być tani), ew. powiedzieć, że się nie da etc. :)
podobno dobry blacharz jest za mostem, za Generonem czy jakoś tak, skręca się w prawo i jakieś 300m i po lewej stronie.
Koleś nie jest tani ale za to bardzo dobry i rzetelny
No tak, nie jest łatwo trafić na dobry warsztat blacharsko – lakierniczy. Sam szukałem chyba pół roku;/ Musiałem wyjechać poza miasto, do Osielska, żeby kogoś sensownego znaleźć. Ale się udało, teraz jak coś mam do zrobienia z autem to jeżdżę na Kruczą 18 – www.krucza18.pl. Korzystają z najlepszych technik i impregnatów, a poza tym mają duże doświadczenie.