Czy do AR 147 po lifcie podejdą lampy z 159-tki?? Bo nie ukrywam że to kółeczka dosyć fajnie się prezentują zwłaszcza w nocy. Co o tym sądzicie??
Printable View
Czy do AR 147 po lifcie podejdą lampy z 159-tki?? Bo nie ukrywam że to kółeczka dosyć fajnie się prezentują zwłaszcza w nocy. Co o tym sądzicie??
Sądzimy, że będzie to wyglądało jak rasowe okaleczenie samochodu. Poza tym nie rozumiem pytania "czy podejdą". Jeśli Ci chodziło o przełożenie na zasadzie plug&play to nie ma najmniejszych szans.
Sugeruję zdjąć klosze - efekt będzie zbliżony do przełożenia, czyli dno.
Na pewno nie podejdą, nie mówiąc już że to będzie po prostu tragicznie wyglądać. Po co robić coś takiego? To tak jakby do starego Audi A3 próbować na siłę przełożyć ten nowy grill-pyszczek. Będzie to ohydnie wyglądać, zakrawać na wieś-tuning (nic nie mam do wsi) i jedynie przysporzy autorowi postu niewybrednych komentarzy na ulicy.
Mogę też do poloneza przypieprzyć skrzydło z Subaru Imprezy, ale efekt... no wiadomo.
Sama idea dla mnie wydaje sie ciekawa. Jednak przeróbka powinna zawierać modyfikacje zarówno lamp, jak rownież maski. Efekt końcowy może być rożny. Jeśli zrobiłby to kto solidnie to czemu nie.
Można też podobno wyklepać stare Audi na Lamborghini, ale to nie czyni nas posiadaczami Lamborghini.
Ale o czym ja mówię - kolega chce tak zrobić, niech robi - jego sprawa.
Jeśli zobaczę, może zmienię zdanie?