Jak sobie radzicie z niestandardowym gniazdem zapalniczki w AR?
Gniazdo jest ok 2mm większe niż powinno i ładowarka od telefonu ma luz.
Printable View
Jak sobie radzicie z niestandardowym gniazdem zapalniczki w AR?
Gniazdo jest ok 2mm większe niż powinno i ładowarka od telefonu ma luz.
Ja mam oryginalna ładowarkę Sony Ericssona i nie ma żadnego problemu, nie wypada ani nic z tych rzeczy, jest stałe połączenie. Podobnie z ładowarka do nawigacji więc ja nie zauważyłem żadnej różnicy w wielkości.
Jest minimalna roznica ale na zwyklych drogach raczej nie trace polaczenia :-) wiec i zabiegow zadnych nie stosowalem jak do tej pory
U mnie problem była wtyczka. Przy bolcu (+) jest kołnierz, miał za małą średnicę i wtyczka nie trzymała (kołnierz nie "zaciskał" się na blaszkach w gnieździe).
Jak zmieniłem wtyczkę z większym kołnierzem skończył się problem
pozdrawiam
Nawet nie zwróciłem uwagi, że coś inaczej jest :) Do tej pory używałem ori ładowarki do samsunga i non stop ładowarka do nawigacji.
Nawigacja garmin, ładowarka Samsung, iphone.. żadna nigdy nie miała problemu.. pasuje jak ulał.. nic nie wypada, nie traci połączenia..
wszystko pasuje dobrze,jedyna rzecz to jest jakis chinski transmiter fm byl jakby za maly,to wtedy wlozyc zapalke i jest igla ;D
Gniazdo chyba w każdym fiacie jest jakieś dziwne, bo w Brava i w Alfa ładowarki nawet markowe kiepsko się trzymają ... urok made in skośnooki.