Witam ma ktoś może namiary na mechanika z okolic Torunia co ma pojęcie na temat diesla. Coś puka podejrzewam że to wtrysk ale chce się upewnić i naprawić.Z góry dzięki za pomoc
Printable View
Witam ma ktoś może namiary na mechanika z okolic Torunia co ma pojęcie na temat diesla. Coś puka podejrzewam że to wtrysk ale chce się upewnić i naprawić.Z góry dzięki za pomoc
hej, mogę polecić mojego mechanika. Nie wiem czy będzie w stanie pomóc ale jak zapytasz to gość szczerze odpowie. Puszczę Ci jego dane privem.
Możesz podjechać do chłopaków z Ital Performance w Toruniu. Jednak u nich terminy są mało optymistyczne przez nawał pracy :/
A przy okazji mógłbyś nagrać film jaki to dźwięk bo jestem ciekaw, bo u mnie ostatnio też coś delikatnie hałasuje w tych okolicach i nie jestem pewien co to.
jeżeli Bydgoszcz to dla Ciebie okolice Torunia, to mam kogoś, kto jest specjalistą od Alf :) polecałem już na forum niejednokrotnie. Podejrzewam, że wstępną diagnozę wystawi już po rozmowie telefonicznej, jeżeli szczegółowo opiszesz objawy. Poza tym nie zdziera z ludzi skóry, zwłaszcza z klubowiczów. Moge podać namiary, jeśli chcesz