Pilne czy nie? nie mam pojęcia czy jeżdżę tak dzień czy rok, objawów brak, zauważyłem przypadkiem.
Załącznik 107389
Printable View
Pilne czy nie? nie mam pojęcia czy jeżdżę tak dzień czy rok, objawów brak, zauważyłem przypadkiem.
Załącznik 107389
A na bezpieczeństwie Ci zależy?
Wyklepało S3 mini!
Zmienić. Grozi pęknięciem albo obsunięciem o jeden zwój. Prawdopodobnie przytrafi Ci się to jak auto będzie Ci przodem siadać albo nurkować. W efekcie możesz zaryć przodem i coś urwać.
Wymienić. Miałem identyczne pęknięcie
Wysyłane z mojego GT-P1000 za pomocą Tapatalk 2
Tylko wymien pare na osi.
Eper wyświetla mi 2 numery: 60658367 i 60658366? który jest właściwy?
edit:
zacząłem szukać tej z końcówką 7 i znalazłem np. lesjofors:
http://e-autoparts.pl/sprezyna-zawieszenia-p-337103.html
tylko, że napisali: nie dla automatycznej skrzyni biegów. Prawda to?
Nie wiem czy prawda ale skrzynia automatyczna jest o wiele cięższa od manuala (kilkukrotnie). Więc bardzo prawdopodobne że są inne sprężyny.
Generalnie szukając w sklepach po numerze oryginału, ta z końcówką 7 wyświetla się tylko do 2,5v6 w zamiennikach (za to bez ASB), natomiast z końcówką 6 do wszystkich wersji silnikowych. zgłupieć można - a w eperze szukałem po VINie
To kup w ASO oryginały i tyle ;)
yhy, chciałbym, funduszy brak ;) może ktoś może pomóc z doborem? nie wymieniał nikt ostatnio w sportronicu?
edit:
jeżeli ktoś mógłby z tym pomóc, to zawęziłem poszukiwania do KYB/kayaba o numerach:
rc1140
rc1159
Edit2:
Temat do zamknięcia, zamówiłem w autosklep24 lesjoforsy ze znizką dla Alfaholików 108/szt to co potrzeba. Pozdrawiam!