Nowy dział osobny dla naszego województwa Kujawsko-Pomorskiego. Teraz bardziej lokalnie :)
Wpisujmy kto gdzie kogo widział i pozdrawiał :-)
Printable View
Nowy dział osobny dla naszego województwa Kujawsko-Pomorskiego. Teraz bardziej lokalnie :)
Wpisujmy kto gdzie kogo widział i pozdrawiał :-)
Pozdrawiam kolegę w 147 na blachach CGR mijanego dziś ok. 15:00 na ul. Warszawskiej w CG ;-)
Pozdrawiam też, jeśli może tu zagląda, kierownika/kierowniczkę białej Brery (rej. ZGY) widzianej dziś na ul. Lotniczej w CG.
Tak jest ;-)
Przy okazji to zachęcam do śledzenia działu Kujawsko-Pomorskiego i zapraszam na organizowane co jakiś czas spoty :D
Pozdro dla kolegi na CWA 12NX jak dobrze pamiętam:)
Pozdrowienia dla koleżanki w czarnej MiTo z anteną CB i klubową trójkątną naklejką z numerem na prawej szybie spotkanej wczoraj w centrum Bydgoszczy. Pomachane, uśmiechnięte! ;)
Pozdro dla 156 przed FL na blachach CG widzianą w niedziele w Łodzi przy Rondzie Solidarności
Pozdrawiam 156 przed FL na Ksenonach, na tablicach CIN, widziana dziś po 17 niedaleko skrzyżowania Andrzeja ze Świętokrzyską w Inowrocławiu.Jeśli dobrze zauważyłem, to tablice odziane były w ramki Klubowe (których jeszcze nie posiadam).
Witajcie ,jestem na wakacjach we Włodku i pozdrawiam wszystkich Alfaholików ,a w szczególnosci kolege Dawido z AR 159 8)
A kto się lansował w poniedziałek 21.07 srebrną 156 Sportwagon przedliftem na CG w okolicach Pucka?
zieloną 155 na blachach WND...na ulicy Chłapowskiej-pozdrawiam
wczoraj okolo 18 w inowrocławiu na rynku czerwona 8c spider starszy pan w czapce z daszkiem z logo AR :D ktos z klubu ? ;D
Elektrownie wiatrowe, o ile się nie mylę.
Alfisti zawsze się pozdrawiają na drodze.
Kto smiga seledynowo-majtkową 156 SW na tablicach CG? Widzialem ostatnio z ramkamibto auto, ale ogolnie go nie kojarze.
Pozdrowienia dla srebrnej 156 sedan przed fl widzianej 19.08 w okolicy PGE areny w drodze na koncert timberlake'a ;p
Pozdrowienia dla kierowcy czarnej 156SW jadącej ok godziny 19 z Lipna w stronę Płocka. Zagadałem nawet na CB, ale po chwili już nic do mnie nie dochodziło.
Wstawię to w woj. mazowieckiego oraz kujawsko-pomorskie gdyż wszystko rozegrało się na styku tych 2 województw.
Pozdro. Tomek (PcPlus)
Kuraf1 byles moze na monster track na rabinie??
Pozdro dla kolegi z włocławka (tablic nie pamiętam) koło 13 na toruńskiej
Ja jechałem swoją czarną perłą 166 :)
Pozdrowienia dla wlasciciela pieknej 166 zaparkowanej w gdyni pod hotelem http://www.forum.alfaholicy.org/imag...014/08/337.jpg
Ps moja 156 stoi po drugiej stronie budynku :-)
Pozdrawiam kolege/kolezanke AR 145 Bydgoszcz na fordonskiej :)http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=143394&stc=1
Byłem, (syn koniecznie chciał...) jak dla mnie średnia impreza.
Pozdr. Dla czarnej gta sw na ladnym kole w ciemnym chromie (widziana w toruniu w okolicach wlotu na nowy most)
Witam- na święta odwiedziłem rodzinne strony i miłe zaskoczenie pomachano 26.12.2014 na trasie Inowrocław - Trzemeszno - pozdrowienia dla srebrnej 166 - lubuskie pozdrawia!!
Widziana dzisiaj niedziela 18.01.2015 o godz. 17.30 czerwona Alfa Romeo Brera na tablicach CB... w Tucholi na ul. Chojnickiej....;)
Dzisiaj 29.01. godz. 8 z minutami Tuchola, ul. Główna Czarna 147 FL na CTU z ładnym białym światłem w lampach.... Pomrugane i odmachane....
Pozdro dla srebrnej AR 147 na klubowych ramkach, jadąca z zazamcza na rondzie w strone torunia:) koło orlenu:D
Ciemna/czarna 147 z ramkami klubowymi na tablicach CW stojąca w poniedzialek w Grudziadzu obok garazy na przeciw stadionu zuzlowego, obik jednstki wojskowej to ktoś od nas?
Dodano po 18 minutes:
Dobra, spojzalem wyzej a avatara, to Gregor :)
Oczywiście że to ja:D
PZDR
niebieska 156SW z rej CBY z ramkami widziana dzis na drodze miedzy Mielcem a Debica. pozdrawiam kierownika
Widziana dzisiaj 12 luty na Pl. Wolności w Tucholi godz. 9,30 srebrna 147 sprzed FL na nr rej. CB XXXXXX.
Pozdrowienia...
:pleasantry:
Ta srebrna na CB dość często się pokazuje w CTU - ostatnio była nawet u mnie w pracy :)
Ciemna (i brudna!) 159 SW z ramkami na blachach CIN dziś około 16:45 leciała za mną lewym pasem na Lubickiej, pozdrawiam :)
Pozdrawiam kierowcę z czarnej 156 widzianej w grudziądzu. Pomachane i odmachane.
Pozdrawiam dla ślicznej czarnej 159 2.4l w Toruniu.
Dzisiaj ok godz. 18 tej w Tucholi na parkingu Polo, błękitny metalic Alfa 147 na blachach CBY.... Pozdrawiam...
A ja chyba w sobotę mijałem Adriana w jego GT w Złejwsi Wielkiej w drodze do Torunia.
Alfisti zawsze się pozdrawiają na drodze.
Widziana dzisiaj 26 marca 2015 o godz. 11,40 w Tucholi złotawa 156 FL na nr PO .... Pomachane z wzajemnością... ;) pozdrowienia dla drivera...
e; nie ten temat, sry.