Wszem i wobec chętnym i zainteresowanym oznajmiam, że w Raciborzu dnia 6 marca br odbędzie się zlot miłośników alfa romeo.
Zlot na zamku piastowskim o godz 15:00
link do ogłoszenia:
http://www.naszraciborz.pl/site/art/...-sie-zlot.html
Printable View
Wszem i wobec chętnym i zainteresowanym oznajmiam, że w Raciborzu dnia 6 marca br odbędzie się zlot miłośników alfa romeo.
Zlot na zamku piastowskim o godz 15:00
link do ogłoszenia:
http://www.naszraciborz.pl/site/art/...-sie-zlot.html
co Ty bierzesz człowieku jaki zlot kto to organizuje?
Będę!!
Ok, trochę się przeraziłem że coś się zmieniło z miejscem i terminem zlotu ogólnopolskiego 2016 bo tak to zrozumiałem:D
Miłej zabawy też bym wpadł ale termin nie ten i trochę daleko
to organizuje grupa AR Południe, odłam AR-GS, nie alfaholicy...
Jaki odłam chyba was pogieło - Alfistii to jedna rodzina - Kamilllll co ty bredzisz - to jak nie alfaholicy to co tu robisz?
zieloo ma konto z 2009 roku. Wtedy to chyba jeszcze na FB nie było opcji "Grupy". Nie wiem czy miałem w 2009 roku fejsbuka... swój chłop, tak jak Ty kamilll.
Jak wkońcu odbiorę Alfę od lakiernika to będe:D:D
Panowie, zakładacie letnie kapcie na zlot? :D
Rozsądek? W przypadku Alfy? Tutaj każdą decyzję podejmuje się sercem, nie rozumem :D
Ja już pomału zaczynam się gubić w tych grupach, podgrupach odłamach itp...Przez moment jest jakaś organizacja, która po krótkim czasie zaczyna się dzielić i okazuje się, że już nie jesteś w tej grupie w której myślałeś, że jesteś tylko w innej...Zaraz okaże się, że każdy kto ma Alfę w garażu będzie jednoosobowym klubem, stowarzyszeniem, etc...Po co to komu???Zamęt, zamęt i jeszcze raz zamęt... Będzie tak, że wpadnie ktoś jakiegoś letniego wieczoru na parking widząc kilka Alf, pomyśli ocho jakiś spocik to stanę...A tam towarzystwo kierując się jakimiś animozjami (jak np. Ślązacy-Gorole) zapyta skąd Ty? Jak nie jesteś stąd lub stąd to nie jest to spot dla Ciebie i nic tu po Tobie...:( A przecież ten znaczek na masce powinien łączyć a nie dzielić...
Mnie znaczek na masce wyebał z ARGS. Masz racje co do bicia piany o hanysow i goroli dlatego nazwa Południe nie sieje zamętu i jakos na spocie jedyne lanie jakie było wsrod goroli i hanysow to lanie gorzoły :-P.
PS. Jak czytam te posty typu co ,po co i dlaczego to sie zastanawiam czemu powstało Alfisti ,ARGS i inne grupy jak było Alfaholicy.org? Ja tam nie mam do żadnej focha ,ktora nie ma do mnie. Jak kogos gdzies nie chcą a nie ma sie z kim napic to szuka innych kolegow -proste
Nie wiem o jakie podziały chodzi ale zapraszamy wszystkich alfaholików do naszego miasta - Racibórz! :)
Kochani, będzie ktoś z silnikiem 1,75 tbi? Nigdy nie miałem przyjemności się tym przejechać a zastanawiałem się swego czasu pomiędzy tym silnikiem a 2,0 jtdm. Chciałbym zobaczyć jak to chodzi :)
Alfiny jeszcze nie mam gotowej ale zawitać trzeba.
Będzie ktoś 2.0 jtdm po sofcie ???
Ja mam ale delikatnie dłubnięte (tylko kosmetyka - 384 nm względem fabrycznych 360) + zaślepiony egr i otwarte oraz wyłączone programowo klapy kolektora ssącego. Dpf nieruszany ;)
Tutaj trochę więcej zdjęć:
http://www.naszraciborz.pl/site/art/...-zamku-za-nami
komentarze miut na uszy :D
Wieczna walka z VW :D
Oni są po prostu zazdrośni, że jeździmy ładnymi samochodami :)
to se teraz poczytajcie komenty ar na vw
....
gupi jes gupi
i tyle
nie wejde na ich forum bo nie ma sensu czytać tych głupot. Jedyne co by można im podrzucić to ten link. To jak kij w mrowisko :D
http://m.onet.pl/moto/testy-uzywane,28lcn2
zieloo007, musimy im kiedyś zakłócić jeden z ich sobotnich "spotów" pod Billą w Raciborzu... wystarczy tylko koło nich przejechać :D
Gratki rekordu... aż się boję pomyśleć co będzie za pół roku, jak na drugim spocie 32 auta :)
Na zameczek w Raciborzu wpuszcza się tylko piękne włoszki :) - pozdrawiam wszystkich kierowników.
Załącznik 193679
Panie za pół roku to bydymy bić rekord Guinnessa :D . Nie no fajna ekipa . Zajebiście zorganizowane spoty z zarezerwowanymi lokalami dla uczestników . Wszystko idzie w dobrą stronę . No i fajnie ,że spoty są robione na zasadzie " w ten weekend jedziemy odwiedzić kolegów z .... " -nikt nie jest pokrzywdzony , w każdy rejon "południa" zawitamy .
Mam luźne pytanie, jak się ma ta grupa Południe do ARGŚ? Zaznaczam, nie chcę wszczynać dużej dyskusji tylko dowiedzieć się czy kluby wzajemnie się tolerują? :)