Wszystkich chętnych spotami i zlotami w Gorzowie Wlkp. zapraszam na stronkę
www.gorzow.alfaholicy.org
dodajcie ją sobie do ulubionych i odwiedzajcie co jakiś czas.
NAJBLIŻSZY SPOT W NIEDZIELE 23 SIERPNIA!!
szczegóły na stronie powyżej.
Printable View
Wszystkich chętnych spotami i zlotami w Gorzowie Wlkp. zapraszam na stronkę
www.gorzow.alfaholicy.org
dodajcie ją sobie do ulubionych i odwiedzajcie co jakiś czas.
NAJBLIŻSZY SPOT W NIEDZIELE 23 SIERPNIA!!
szczegóły na stronie powyżej.
nie dawno byłem w Gorzowei, i parkowałem obok zielonej 156 z tylnymi lampami lexusa i czerwonej 145 to była ulica popławskiego:D
pozdrawiam serdecznie ;)
Witam
parkowales miedzy naszymi alfami ( zrobil sie z tego prawie mini spot ).
pozdrawiam serdecznie.
ooo proszę tego sie nie spodziewałem że zobacze takie zdj :)
Serdecznie pozdrawiam :)
Hmmm mam jeszcze takie zdjecia Twojej alfy
pozdrawiam i zapraszamy powtórnie do Gorzowa
Przyjade ale pewnie za jakies 5 lat :D
mogłes chociaz numery zamać :)
no chlopaki mobilizacja moze jakis spocik bo chcemy odwiedzic naszego kolege jacka
No wlasnie !!!!!
Jest propozycja aby spotkac sie w Gorzowie w najbliższą niedziele tj. 10.10 2010.Odwiedza nas koledzy z Piły.
Gdy pogoda dopisze mozna spotkac sie na swiezym powietrzu tak kolo godz. 11-12 , moze parking przed Tesco na Mysliborskiej ?? , pozniej na jakas kawe do Askany lub gdzies indziej.
czekam na propozycje i odzew od gorzowskich alfacholikow
można w jakimś bardziej wystawnym miejscu się spotkać jak bulwar nad wartą :) ale jak uważasz jacek. jak napiszecie gdzie i o której to zrobie mały spam attack i poinformuje wszystkich z GW z forum:)
OK
dobry pomysl z tym bulwarem , jestem za ............... aby tylko pogoda dopisala .
Czyli ustalamy... bulwar nad warta o godz. 11 , w razie brzydkiej pogody hmmm pozostaje tylko parking Askana, na kawe mozemy pojsc przeciez tez na bulwarze .
Askana poziom B. tam chyba najmniej aut jest z reguły ;)
Myśle ze na bulwarze posiedzimy z pół godziny- godzine i sie przeniesiemy na askane by się ogrzać, bo pewnie będzie pizgać na tesco ;)
jutro zrobię stosowne info ;)
nawiasem zrobiłem liste osób z gorzowa na forum i wyszło koło 50 ludzi (aktywnych przynajmniej od maja tego roku)
Dodatkowo: Prawdopodobnie jutro będą w sprzedaży Ramki i Smycze klubowe. Jak zamówicie możecie je odebrać na spocie.
Hmm , to ciekawe gdzie jest te 50 osób , oki
bedziemy dzialac w zaleznosci od pogody
Hmmm, kusząca propozycja, jeśli więcej info co, gdzie i o której to bardzo chętnie przyjadę.:D Mam nadzieję, że Team Piła nie zawiedzie i wystawimy stosowną ilość Alf.:)
Serdecznie zapraszamy
O szczegoly wyjazdu pytaj sie Tomka , jak bedziecie jechac z Pily , po drodze zajedziecie do mnie ( poprostu musicie kolo mnie przejezdzac) i razem pojedziemy na bulwar.
Wystarczy ze bedziecie u mnie tak o 10.45.
Tomasz na do mnie numer telefonu.
I tego się właśnie obawiałem, a nie można by się tak pół godzinki spóźnić? :(
Wiecie, Kubica i te sprawy, jedzie o 8.00 rano, a 150km/h nie pojadę przecież :)
Tomek też pewnie chciałby obejrzeć. Dogadajcie ciut późniejszą godz. chyba że poczekacie na Team Piła to nie ma sprawy.
dobra to dawajcie na 12. trudno, obiad przełożę na 15tą :P
jakby ktoś na dłużej chciał zostac w gorzowie: http://www.sportowefakty.pl/zuzel/20...istrza-swiata/ :))
mam nadzieję że z tego powodu bulwar nie będzie zamkniety w południe :/
ok o 8 kubica do 10 o 10,30 wyjazd z piły to ok 11.30 w gorzowie ? najpozniej o 12 slavol zdarzysz sie wyrobic
He he he , to juz widze ta jazde z Pily do Gorzowa hmmm , uwazajcie na misiakow
spoko spoko musze zaczac czytac widomosci bo nawet nie wiedzialem ze pisales jacku
I jak z tymi naszymi gorzowskimi alfacholikami ????? , szykuje sie ktos na spot w niedziele ???????
Czuje ze moze byc hmmm smetnie , a koledzy z Pily beda rozczarowani
wysłałem spam do 50 alfistów z GW. na razie 3 odpowiedzi dostałem że nie mogą przyjechać :D ale spoko, ktoś się zjawi :)
bo ty witnica nie GW :P ale miło że śledzisz forum :) do zobaczyska!
a ja raczej nie dojadę bo prawdopodobnie będę w tygodniu w Gorzowie na wymianie wariatora i nie bardzo mnie w tym momencie stać by dwa razy lecieć do Gorzowa i z powrotem.
Najgorszy z możliwych dla mnie terminów wybraliście :mad:
Jak wyścig F1 będą przesuwać tak jak kwalifikacje to się spotkacie na kolację :)
jutro bedzie slonce w japoni nie bedzie zle
może 30tego spocik jakiś w Gorzowie. plener + kawa później?
Planujemy (ekipa pilska) z Jackiem wypad nad morze (jednodniowy) jak pogoda dopisze oczywiście. Może więcej gorzowian byłoby zainteresowanych. (ostatnia niedziela stycznia) Przejazd paroma alfami, spacer nad morzem, rybka w jakiejś smażalni......itp.
Bobryt, zakręć się na swoim podwórku..... i pociągnij temat.
spot - Gorzów Wlkp.
6 luty 2011 godz. 10:00
miejsce: Bulwar (przy Żywcu) potem jedziemy gdzieś na kawe Askana lub nowe cafe na nowym bulwarze
w razie deszczu spotykamy się w Askanie II Poziom
Przyjąłem do realizacji. Zapisałem w kalendarzu i planuję przybycie z moja lubą naszą nową bellą ;>
i co bedzie sie cos dzialo
tak jak pisałem wyżej. jakby co wezmę kalendarze jakby ktoś chciał kupić :)
jakby padało to w Askanie sie spotykamy
chodzilo mi o ilosc alf ktore chca przyjechac
no cóż Tomasz do końca nie wiadomo do końca ile alf się pojawi jak widać za dużego zainteresowania na forum nie ma , cóż na pewno będę ja z Tatą i mamuśką chyba obiema alfami nie wiem do końca będzie na pewno organizator jak widać kolega Stiopa też ma zamiar się pojawić więc minimalnie będą 4 alfy może ktoś jeszcze też się pojawi to nigdy nie wiadomo. Jeżeli znowu tak mało alfistów z Gorzowa i okolic będzie jak ostatnio co byliście to chyba będzie się trzeba wziąść za nich. Bobryt może powysyłaj wiadomości to wszystkich z Gorzowa i okolic i może ktoś więcej się pojawi bo jeżeli ma znowu być nas tak mało to kiepsko kolejne spoty widzę bo będą mało opłacalne zwłaszcza że koledzy z Piły mają chęci też się pojawić a jak wiadomo blisko to oni do nas nie mają i było by fajnie jakby w końcu pojawiła się jakaś większa grupka z Gorzowa . pozdrawiam
było już info do wszystkich. jeszcze 3 znajomych pisało że postarają się być.
aha no to zobaczymy ilu się pojawi. Dobrze by było jak by było troszkę więcej ludzi niż zawsze ale cóż zobaczymy jak to będzie :crazy_pilot:
No niestety, ze względu na pogodę, zmęczenie (moje, dopiero zjechałem z trasy) i niemałe koszty dojazdu, w porozumieniu z Tomaszem podjęliśmy decyzję o niepojawieniu się na waszym spocie. Szkoda, ale na pewno nas zrozumiecie, gonić w deszczu i dziurach 2 godziny w jedną stronę żeby się schować pod dach? Sorki, jak pogoda się poprawi to wpadniemy na
pewno jeszcze nie raz.
Pozdrawiamy i przepraszamy. Sławek i Tomasz Team Piła.
Mam nadzieje że to będą comiesięczne spotkania. Chciałem przyjechać ale pogoda marna.