już 26.09.2009 jest fajna motoryzacyjna impreza. wczoraj na spocie w Piekarach był poruszany ten temat.
będzie ktoś? ja się zjawiam ale jako widz - nie uczestnik :P
link - http://www.summercarsparty.pl/SOUND/
Printable View
już 26.09.2009 jest fajna motoryzacyjna impreza. wczoraj na spocie w Piekarach był poruszany ten temat.
będzie ktoś? ja się zjawiam ale jako widz - nie uczestnik :P
link - http://www.summercarsparty.pl/SOUND/
ja tez tam bede :) z tego co wiem to wjazd samochodem kosztuje podobno 15 zl i albo jedzie sie na parking albo mozna wystartowac w jakichs konkurencjach. Wiec jakby bylo pare autek to mozna by razem wjechac, zaparkowac w jednym miejscu i razem ogladac co ciekawego przygotowali ;D
O! Muchowiec! Trzeba się wybrać.
PiterR wyobrażasz sobie ekipę alfoholicką na muchowcu?? :D bylibyśmy bezkonkurencyjni :P
Skoro to tak blisko może i ja się wybiorę.
Ciekawy weekend się zapowiada, najpierw show a w niedzielę spot w Bielsku
Takie imprezy, a ja musze siedziec i sie doksztalcac :mad:
Nie ma jak wrzesien. Milej zabawy zycze ...
Jo byda,robak i bocian tyż(chyba napewno)Grila bierymy ze soba,bo zarcie było paskudne rok temu.
dobrze godosz synek
grill musowo bo te wuszty z lotniska rok temu to lipa - sami se piknika zrobimy ( kocyk, grillek itp . )
teraz jest jeszcze taka kwestia, ze jak chcemy razem wjechac i zaparkowac sobie w jednym miejscu, to mowil mi znajomy ze trzeba skontaktowac sie z ogranizatorami i miejsca zarezerwowac...wiec fajnie by bylo jakby powstala jakas lista zeby wiedziec ile samochodow bedzie..
edit:
no i z tego co wlasnie zauwazylem na stronce to rezerwacja zamknieta...:(
Ja mam tam kumpla i jest jednym z organizatorow, nic nie obiecuje ale sprobuje cos zalatwic, tzn miejscowke na pare autek... wiec jutro wieczorem cos w tym temacie napisze jesli sie dowiem... pozdro for all.
no to czekamy na info :)
Wiec mam przykra wiadomosc bo niestety nie da sie nic zdzialac, dowiedzialem sie ze w tym roku wszyscy sa powiazani umowami ktorych nie moga lamac i nic sie nie da zalatwic jednak mam propozycje by przybyc tam juz przed 11 a wtedy bedziemy mogli sobie chociaz fajnie rozstawic auta bo ma byc ciasno za to w tym roku ma byc o wiele wieksza impreza niz w zeszlym roku... ogolnie ma byc bardzo grubo wiec chyba jednak warto... pozdro for all...
no to kto wjeżdża na lotnisko?? :D:D ja się boję :P:P
czego sie boisz ? ;D zbierzmy sie wszyscy np na parkingu obok centrum handlowego 3 stawy np o 10.30 pod media markt (chyba tam jest :P) i wjedzmy wszyscy na impreze ;)
ja się wszystkiego boję :D:D dobra 10.30 parking przy GO SPORCIE :) na 3 stawach
tylko zeby sie wszyscy zebrali do tej 10.30 max 10.40 zeby przed rozpoczeciem jeszcze tam wjechac ;)
kurde 2 imprezy przepadna przez głupią prace;/ ehhhh;/
dobra to tworzmy listę:
1) aniucha05
1) aniucha05
2) Adam$72
3) robak#21 + 2 coupe 20VT Turbo
4) PiterR
Ja tez będę jadę klubowo tak ze do zobaczenia wszystkim
a co Wy na to zeby spotkac sie wczesniej, np o 10 na 3 stawach ? jak pojedziemy pozno moze sie okazac ze wogole nie wjedziemy :(
ja wezmę namiot :D i legnę tam już w piątek coby nikt nam nie zajął miejsc :D:D hehe
a tak na serio to ciekawe czy bez wcześniejszego ustalania da się tam wjechać... ktoś coś wie??
gruby164 z jakiego klubu wjeżdżasz?? Alfowego??
rozmawialem wlasnie z kumplem i mowil, ze normalnie da sie wjechac...wczesniejsza rezerwacje robia kluby, ktore chca zaprezentowac swoje autka. rezerwacji nie ma juz wiec zdaloby sie wczesniej ustawic w jakims miejscu, wjechac sobie razem i jakos razem gdzies stanac, w miare mozliwosci (zapewne bedzie to gdzies wzdluz tej "alejki")
może wyrobia to zajada na 10.30 .muszymy jakiś show zrobić dla ludu.Aniu i co ty na to?
jeśli kogoś to interesuje to ja się wybieram wraz z dziewczyną. Pozdrawiam.
1) aniucha05
2) Adam$72
4) PiterR
5) wind
6) sław z dziewczyną
Wind ino potem nie wjedziemy :) lepiej zająć wcześniej miejsca tak jak pisał PiterR :) więc wszyscy grzecznie idziemy spać w piątek i 10 pod go sportem :) ja już tam będę spała w namiocie to potem możesz się wyspać :):P
a mozna dokonywac rezerwacji na namiot ? :D to ja zajmuje miejsce w namiocie z soboty na niedziele :D
a tam mozna wjechac o kazdej porze dnia ??? bo w soboite rano smigam jako kierowca dla panstwa mlodych
1) aniucha05
2) Adam$72
4) PiterR
5) wind
6) sław z dziewczyną
7) napruty jak świnia Izane po imprezowaniu do białego rana... doczołgam się do auta Aniuchy najwyżej jeśli się nie obrazi;D ale oczywiście Ja 50% pewności że będe ;D
Izane ino mi w aucie nie zaprezentuj zawartości żołądka :D:D
rok temu nie było problemów ( poza kilkuminutową kolejką ) z wjazdem w godzinach południowych ( 12-15 )
a ci co będą wcześniej niech parkują tak żeby potem dało radę trochę zacieśnić :)
jak przyjade to bede
byda wiedzioł we sobota