mam do was koledzy pytanie czy ktos cos wie o alfie romeo gta niebieskiej ktora jest wystawiona na allegro za 25 tys w Radzyminie
Printable View
mam do was koledzy pytanie czy ktos cos wie o alfie romeo gta niebieskiej ktora jest wystawiona na allegro za 25 tys w Radzyminie
ta za 25tyś czerwona jest od kolesia z ALfaclubu... Jak coś. A co do niebieskiej? Z tego co pamiętam są malutkie zdjęcia na których nic nie widać.
dzieki wielkie tylko kurcze to ze czerwona jest od czlonka alfaclubu nie zmienia faktu ze na zdjeciach widac ze okropnie brudna w srodku i zniedbana no i 180 ponad tysiecy mialem juz poltora roku gta i nie tylko wiem ze 180 tys dla gta to wlasnie poczatek wielkich wydatkow i problemow ot glupie amory zaraz sie beda konczyc albo juz sie to stalo i majatek...o reszcie nie wspomne
No cóż...
Generalnie za 25tyś nie możesz wymagać cudów... Na mobile.de też jest wiele 156 GTA tylko, że trzeba szykować ~10tyś euro. Ja gdybym miał pieniądze zainteresowałbym się tą GTA w gazie za 33700zł. Jestem ciekawy tego auta. I jest w fajnej wersji bo SW i dodatkowo świetny niebieski kolor.
Interesowalem sie ta alfa nawet dostalem wiecej fot z przykroscia stwierdzam ze byla rozbita z przodu(potwierzil to wlasciciel) niestety nie ma zdjec jak bardzo co jest podejrzane popros kogos zeby ktos to obejrzal sam jestem ciekaw jak to wyglada
cena kusi az za bardzo
slavik mowisz o czerwonej czy ktorej? ta czerwona, kolegi z alfaclubu byla uderzona niegroznie w lewy przedni rog. własciciel dysponuje fotkami
mowie oczywiscie o niebieskiej ta czerwona jest fajna tylko z kazdym miesiacem zmienial sie opis na aukcji , jakbym mial wybierac miedzy obiema wybralbym czerwona
panowie gaz w gta litosci:( jak mozna
Nie ma litości. Ktoś już zamontował i jest. I może dzięki temu się sprzedała. A ponoć dobra sekwencja została założona.
---------- Post dodany o godzinie 23:09 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 23:06 ----------
Ciekawsze auta się gazuje:
http://otomoto.pl/porsche-cayenne-turbo-C14466346.html
http://otomoto.pl/jeep-grand-cheroke...C14512930.html
http://otomoto.pl/ford-f150-harley-d...C14424950.html
---------- Post dodany o godzinie 23:10 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 23:09 ----------
http://otomoto.pl/cadillac-escalade-...C14426180.html
Ta w gazie o której mówisz śmiem twierdzić że już prawie głowic nie ma ;] Wtryski LPG które ma założone to najtańszy na rynku śmieć, z problemem obrabiający 35KM mocy z cylindra a GTA jak łatwo policzyć ma ciut ponad 40KM z cylindra, ja była deptana na tym LPG mocno [ a każda GTA jest :D] to zawory i gniazda już podpalone ...
wszystko ok ale gaz nie wchodzi wrachube w zadnym aucie a juz na pewno nie w alfie a jeszcze w gta nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nigdy tak juz mam i zdania raczej nie zmienie
moje osobiste zdanie jest takie jesli stac cie na kultowa alfe gta to stac cie powinno na paliwo no niej a gaz moze jest dobry seicencie i innych wynalazkach...ale nie w alfie
W ASO Dukiewicz na Jubilerskiej stoi czarna GTA SW na niemieckich blachach ale cena coś ok. 55 kpln , ma bardzo mały przebieg w który za bardzo nie chce mi się wierzyć ( skóra na fotelach wysiedziana).
do kultowego to jeszcze mu daleko, ale widząc jak mało jest przyzwoitych egzemplarzy można powiedzieć, że kolekcjonerskie chyba już się staje ? zwłaszcza, że zbyt wiele to ich nie wyprodukowano?
A co do skóry w Alfach - zakładając brak całkowity czyszczenia to wszystko jest możliwe :) zwłaszcza, że w GTA boczki są mocno rozbudowane i się brzeg wyciera szybciej.
156 nigdy nie bedzie kultowe autko
...jak sprzedawalem swoja miala autentyczne 84 tysiace i nic fotelom nie bylo minimalnie wytarty w jednym miejscu czarny kolor ..nie wiem jak poprzednik ale ja raz w tygodniu kremowanie...hehe...55 tys niech zapomna ja tez na poczatku zylem marzeniami ...w koncu za 38 sprzedalem...do dzis nie moge sobie darowac swoja droga....ta nie bieska ma jakas wiejska dokladke tylnego zdezaka a gaz jak juz pisalem odpada no i 55 tys tez ...najbardziej chcialbym gta sw ale to juz wogole abstrakcja na szczescie mam jeszcze box dachowy wiec sedan nie problem..
dobrze ze 155 stało sie kultowe:) moze 156 gta stanie sie jak osiadnie pelnoletnosc:)
moze sprowadz sobie z niemiec?:D
jeśli była ok (ta za 55tys) z 2005 i faktycznie taki mniej więcej przebieg to wcale nie za wysoka cena. Po kiego tą swoją sprzedawałeś nie rozumiem :)
A SW ech.. - ja szukałem ponad 2lata zwykłej Vki przyzwoitej po FL, a co dopiero GTA ... Choć w DE faktycznie jakby więcej ich, no ale z akcyzami itd na pewno sporo ponad 55tys wyjdzie albo podobnie.
Żeby było jasne - ani jej nie znam tej GTA ani tego salonu, zresztą chyba już jej nie ma w ofercie bo tylko archiwalne ogłoszenia znajduję, więc poszła pewnie...
---------- Post dodany o godzinie 00:53 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 00:34 ----------
nie mogę znaleźć tego ogłoszenia aktywnego, a nie widziałem jej, ale jeśki to ta:
http://photos02.otomoto.pl/photos/or...11963201_8.jpg
to kierownica a zwłaszcza przyciski większego przebiegu nie sugeują raczej
Fotel tylko to znalazłem:
http://photos02.otomoto.pl/photos/or...11963201_7.jpg
najważniejszej części nie widać no i po foto wiele nie można oceniać, ale jakoś też mi na więcej nie wyglada.. zakładając po prostu używanie bez czyszczenia i konserwacji.
Tak wyglądała moja skóra przed (90tys) i w trakcie czyszczenia tylko !:
(a jeszcze doszło szpachlowanie, malowanie, impregnacja i dopiero nawilżanie/odżywianie) :
http://picasaweb.google.com/10664962...94/FoteleSkora#
Więc wierzę, że można w nawet niedługim przebiegu nieźle zniszczyć skórę...
a czy ktos wie cos o tej czerwonej gta z otwocka???????????????????
jeszcze jeno pytanie czy ktos wie cos o tej gta czerwonej za 44 900 z gostynina????????????
Kolego, ja mieszkam w Gostyninie i widziałem tę alfę na żywo. Jak dla mnie, po prostu czerwona piękność:) Też ma mały przebieg, lecz wydaje mi się, że modele GTA raczej nie służyły i nie służą do pokonywania wielkich dystansów:)
Kolego Szwagierek wielkie dzieki wlasnie sie po nia sie wybieram choc troche sie boje bo za pieknie to wyglada wszystko ale jestem moze przeczulony po prostu wiem ze takie alfy zaczynaja sie w niemczech od minimum 10 tys euro a to juz jest kolo 40 tys a ta jest pol roku temu przywieziona ale wlascciel wydaje sie kumaty ja tez juz jedna mialem wiec wiem o co w gta chodzi...a u was powodzi nie bylo???????????????? POZDRAWIAM
Podaj linka do niej
Akurat mojego regionu problem powodzi nie dotyczy, na szczęście:) Życzę powodzenia przy zakupie autka:)
to jak juz tak mecze ale to w koncu nie 5000 tys zl to moze jeszcze ktokolwiek wie cokolwiek o tej czarnej gta sw z warszawy na nieoryginalnych kolach...najpierw byla sprzedawana prywatnie teraz widze ze wyladowala cena tez systematycznie idzie w dol
...jesli ktokolwiek wie cokolwiek bede bardzo wdzieczny
Oj tej czarnej to radzę raczej unikać
wracam do tematu bo wciaz szukam ...a dlaczego odradzasz i mowisz zeby unikac tej czarnej sw z Warszawy?
Do jakiej wartości temat Cię interesuje?
Ostatnio się zacząłem zastanawiać nad Guliettą QV. Widziałem u nas w salonie i troche mnie wzięło. Wszystko gra. Parametry prawie jak moja tylko jak odpaliłem silnik to się mało co nie popłakałem. Niestety dzwiękiem nie zabija.:(
Haha:D powiedzial właściciel 1.9jtd 105KM :D aaaa zresztą nie wiem po co wymyślono w ogóle te ropniaki i pojemności poniżej 5000ccmm - w końcu jak stać kogoś na auto to i na paliwo:P tyle że niektórzy wolą za zaoszczędzone pieniądze zmienić samochód zamiast za 5 lat to za 2:P
z całym szacunkiem Panowie ale wy kompletnie nie na temat ...pytałem czy ktos cos wie o tej czarnej na nieoryginalnych brzydkich felgach ale za to w sportwagonie...