08.01.2012 Warszawa Arkadia poziom -2 niebieski, pierwsze tego roczne spotkanie. Godz. 20.00
Printable View
08.01.2012 Warszawa Arkadia poziom -2 niebieski, pierwsze tego roczne spotkanie. Godz. 20.00
obecny!
Jak tylko będę miał wolne,to wpadam!
Panowie, fajnie by było jakby ktoś miał ze sobą kompa z kablami do mojej 155 2.0 16v. (Kasowanie błędów), bo po wymianie silnika jaszcze go nie podpinałem. Wymieniałem ostatnio sonde bo była walnięta. Trzeba by było sprawdzic... Na pewno się zrewanżuję. :)
Pogoń krawata żeby wpadł z kablem, ja kompa wezmę.
Grzybku weź kompa koniecznie, ja od Krawata kabel wykradnę bo też mnie podpiąć trzeba :D
obecny
Pewnie będę AR33 :)
Mi po nowym roku bardziej będzie rdzewiał :P
Od pół roku jest formalnością :D
Może do Was przyłącze się o ile nie będę pracować i auto nie będzie w serwisie.
Ogłaszam wszem i wobec, że przegląd został zaliczony legalnie i oficjalnie :D
Przepraszam ale na początku napisałem że przyjadę 8.01 a nie zapytałem czy można, można zajechać na spot???
Jasne że tak, wstęp jak zwykle wolny, bez selekcji:)
Cześć wszystkim , Cholera ale mnie nie było długo :( . Postaram sie Wpaść pochwalić sie nowym nabytkiem :)
uprzejmie informuję, że ja się trochę spóźnię, bo moja druga połówka koniecznie chce "światełko do nieba" zobaczyć, a z racji, że ja mam "mientkie" serce to się zgodziłem :D koło 20:20 - 20:30 się pojawię :)
A gdzie strzelają tymi fajerwerkami, może też pojadę :)
Pod pałacem alfowy przejazd?
dobry pomysł. :)
strzelają tak jak już Korek wspomniał pod Pałacem. jeśli są jacyś chętni to możemy się ustawić gdzieś wcześniej. Światełko do nieba jest równo o 20:00. Z centrum do arkadii jest blisko więc 20:30 bylibyśmy już na miejscu.
Ja mam w ogóle plan być tam na 19, bo na scenie będzie "godzina Jurka Owsiaka" gdzie oczekuję dobrej muzyki - reszta w tym roku mnie jakoś specjalnie nie poraża. Parkowanie planuje albo w Złotych Tarasach, albo w okolicach ul. Złotej, Siennej. Jeśli ktoś ma inne pomysły to piszcie.
Watpie zebyś wjechał na marszałkowska a jak wjedziesz to ciezko bedzie wyjechac
marszałkowska ma być wtedy zamknięta na odcinku od świętokrzyskiej do solidarności. samochody jak już zostawić trzeba w złotych albo okolicy i sobie przejazd z centrum do arkadii zrobić al. jana pawła. bez niepotrzebnego kręcenia się pod pałacem samochodami bo do 22 nie wyjedziemy.
Ja rok temu na E.Plater 55 stałem w samochodzie i patrzyłem
Ja też bede , parkuje zawsze na Sienkiewicza
Tak dokładnie ze zlotokłosu , Jade o 18.00
aa no to nieważne, bo ja koło 17 ze Starej Iwicznej ruszam :) no chyba, że mam kapcia bo coś mi ostatnio powietrze schodziło to się wyjazd wydłuży chwile :D
ja chyba jednak się nie pojawię, chyba że mi się uda ubłagać moją kobietę, ale pewnie wtedy to się na fochach skończy :D Będę zmuszony marznąć pod pałacem :P
To kto ostatecznie będzie na tym światełku? Ja przyjadę tylko na te 15-20 minut, spotykamy się gdzieś razem i potem jedziemy do Arkadii?
Ja jestem w Arkadii na 19.30 i nie na długo.
Dzięki za spotkanie!do miłego:o