W dniu 19.10.08 planuje spot w krakowie (parking multikina) prosze o wpisy chętnych na spotkanie
Printable View
W dniu 19.10.08 planuje spot w krakowie (parking multikina) prosze o wpisy chętnych na spotkanie
Ja :D
Ja również się pojawię jeśli oczywiście mi nic nie wyskoczy. Aha- tata ze swoją AR i mój brat(Lancia Dedra) też pewnie będą. A jak się uda to jeszcze wujka ze swoim Sportwagonem namówię :D
Jeśli przyjmiecie dwunożnika to ja też xD
Ja też jestem chętny, o ile studia pozwolą, jeszcze nie znam dokładnego planu. Coś się wymyśli:)
Zit, każdy kiedyś był dwu nożnikiem :) Jak coś to Cię mogę zgarnąć z Niepołomic - o ile będę jechał.
Ja też będę :D
:D no racja xPCytat:
Napisał JanAR
O widzisz, byłoby super xDD jeszcze czasu jest! xD
a zareklamowałem
http://forum.alfaclub.pl/viewtopic.php?t=8156
Ja tez sie pisze. Ewentualnie jak będzie padało to możemy sie umówić na parkingu podziemnym plazy.
pzdr
Ja również się na to piszę :)
Pozwoliłem sobie wstawić wstępną listę chętnych:
1. DRAGON2020 146
2. bimski E39
3. wojtek7551 146
4. Zit -
5. JanAR 146
6. Darknes 155
7. adamodg 156
8. M@T 159
9. t.o.mek 145
10. patryk_wey ~ 156
11. bizon2007 Ghibli
12. Vito74m 146
13. homel86 145
14. Krulik GTV
15. tata wojtka 7551 AR
16. brat wojtka 7551 Dedra
17. znajomy wojtka 7551 166
18. Marian 164
19. tata Mariana ~ 155
20. znajomy Mariana ~ 156
21. klimoo GTV
22. znajomy klimoo ~ GT
23. Gopcio ~ 145
~ - nie na 100%
Żona namawia mnie na zwiedzanie Krakowa, więc może połącze jedno z drugim ;)
adamodg dzieki za reklamę:) t.o.mek mozesz dopisać vito74m tez napewno sie zjawi swoją 146 a swoją droga moze jakieś pomysły np jakis wypad poza miasto itp ?
No panie i panowie wpisywać się. Pozbierać znajomych i zapraszamy 19 pod Multikino. Im więcej tym lepiej :D
no ja oczywiście też postaram się przyjechać :wink:
Nio, jak Dragon napisał- tak się stanie :) czyli-będę :)
A co do wypadu to w okolicach krakowa jest kilka miejsc ciekawych i napewno cos sie wymysli zeby przejechać przez jakąś jego cześć i powk...... golfiaży :)
Ja bym był podniecony np. Ojcowem :), no ale jesli tylko ja to lipa :/
o i Dragon siedzi obok i mi molestuje że on też !!! wiec już 2 sztuki :)
hmmmm, czyli mniejszość.
piszcie propozycje :)
Pozdrawiam ALFISTOW :)
ja tez sie zjawie do ojcowa mozna skoczyc czemu jakis grill cxzy cos :)
to i ja będę ze swoją gtv:)
..chyba, że szkoła na to nie pozwoli - co okaże się w przeciągu tygodnia.
:) No widze ze cos sie zaczyna dziac i to w dobrym kierunku, nie jest zle.
Im nas wiecej tym lepiej, fajnie to bedzie wygladac jak pojedziemy kilkunastoma alfami jednoczesnie, a moze nawet wiecej.
A co do ojcowa to tam jest spoko , Są te przydrozne bary i mozna posieciec na łonie natury, i pogadac bez stresowo. Kawy sie napic, ja ostatnio wypilem tam kawusie ze smietanką, a muche i to nie małą dostalem gratis !!! wiec warto :):)
porpbimy zdjecia filmiki a jak bedziemy wracać to Ojcowa juz nie bedzie, hahaha.
pozdrawiam.
aha.
piszcie najlepiej wszyscy ktorzy są zainteresowani spotem , jak sie zapatrujecie na ojcow, wazne jest zeby wszyscy byli za i czuli sie oki.
Sluchajcie, tak sie zastanawiam.
Przeciez my mozemy spokojnie porozmawiac (nawet dzis czy jutro) o szczegulikach spota :)
kazdy ma napewno skypa, jesli bysmy podali sobie nasze niki to mozna na czacie sie rozpisac i zrobic konferenjce na SKYPIE i spokojnie przy kawie, czy tam piwku porozmawiac :)
co Wy na to ??
jak by cio to ja juz podaje moj nick ze skypa ( marekgasior74 ) siedze zawsze na niewidocznym ;)
mozna pisac , jak jestem to sie odezwe i moze sie uslyszymy w wiekszym gronie jeszcze przed spotkaniem :)
Dzisiaj udało mi się załatwić kolejnego alfomaniaka z Bochni(AR 166). Także na dzień dzisiajeszy z moich okolic: ja, tata, brat i znajomy. Krótko mówiąc 3xAR+1xLancia :D Niestety wujek chyba nie da rady bo pracuje :( A do 19 jeszcze sporo czasu, także jeszcze może kogoś załatwię :) Więc jak ktoś jest z oklic Bochni to niech da znać to pojedziemy razem... :lol: Pozdrawiam
Bede i Ja czyli granatowa 164 albo Fiat Coupe:).Postaram sie namowic tate(Rosso 155) i kumpla ze srebrna 156.Ojcow to dobra opcja na spot:)
ja jestem chętny swoją czerwoną GTVką i może uda mi się namówić kumpla czarną GT :)
Mamy następnego chętnego Marian obiecał stawić sie razem ze swoją 164 :)
1. DRAGON2020
2. bimski
3. wojtek7551
4. Zit
5. JanAR
6. Darknes
7. M@T
8. t.o.mek
9.bizon2007
10.Vito74m
11.homel86
12.Krulik
13.Marian
14.klimoo
15.Marian
wszystkich wpisałem?? czy kogoś opuściłem ? a o której godz jest ten zlot ? bo nigdzie nie znalazłem
tak na 75% sie zapisuje
No jesli mielibysmy jechac do ojcowa to pewnie trzeba by sie spotkac kolo godziny 9 / 10. Tak ja mysle.
do ojcowa będziemy jechali max 1 godz. na pewno nie więcej , nie ma sensu tak wcześnie sie spotykać , ja myślę że jak się spotkamy o 13 będzie okejCytat:
Napisał Vito74m
Ja mysle ze ok południa bedzie najlepiej a zastanawiałem sie jeszcze jak bedzie wyglądać przejazd no bo jesli bylo by nas sporo to moze warto bylo by niebieskich poinformować
Też mi się wydaje, że o 12 albo 13 będzie najlepiej. A znając życie pewnie w ostatnim tygodniu najwięcej osób się zapisze bo wtedy będą wiedzieć na 100% czy dadzą rady. Nie zapomnijmy także o tych co nie są zarejstrowani na forum: ja zabieram ze sobą jeszcze 3 alfaholików więc automatycznie liczba się zwiększa :D A co do niebieskich to fajnie by było- jestem za :lol:Cytat:
Napisał DRAGON2020
już jedna kolumnę prowadzili niebiescy to skończyło się delikatnie mówiąc nie najlepiej. Ja proponuję aby ktoś zrobił mapę sytuacyjną aby wszyscy razem wyjechali z parkingu i pojechali w jedno miejsce. A nawet jak by się ktoś zgubił lub przytrzymały go światła aby mógł dogonić. Proponuję wykonanie mapy przejazdu :)Cytat:
Napisał wojtek7551
z Ta mapką to dobry pomysl.
ale nie mam drukarki
jesli ktos ma i do tego checi ma to polecam serwis ( DoCelu.pl ) i tam start plaza - meta pieskowa skala, kolo maczugi :) (mojej hehe) .
a jesli chodzi o godzine spotkania to juz nic nie pisze ja myslalem ze kolo 10.
jak chcecie robic wszystko na wariackich papierach to jasne ze nie jestem za :/
jesli sie spotkamy kolo 12 o 13 wyjedziemy, zajedziemy za godzine. Tematow bedzie napewno sporo :). to nie lato ze do 22 jest jasno i przyjemnie.
Ludziska tez beda chcieli wracac do domow w rozsadnych godzinach.
radze to przemyslec.
no chyba ze chcecie jechac do ojcowa na kawe i tyle to moze byc kolo 13 nawet ?:)
A co jak bedzie brzydka pogoda..? Siedzenie w deszcze nie nalezy chyba do zbyt przyjemnych..
No i tu masz racje w 100 procentach. :) pytanie tylko czy jest sens w ogóle siedziec jak bedzie brzydka pogoda ?? a lipiec to to nie jest.Cytat:
Napisał Alfalotnik
Te zajazdy (napewno 2 maja zadaszenia, choc nie ukrywam ze tez jestem za ladna aurą)
wiec da sie posiedziec. A gdybaniem o pogodzie do niczego nie dojdziemy.
A jak bedzie brzydka pogoda to przeciesz sa knajpy z zadaszeniem:) wiec napewno damy jakos sobie rade :) vito trzeba by jeszcze przemyslec ta godzinę bo tez do podobnego wniosku doszedłem :)
Naszczescie jeszcze troche czasu zostało wiec napewno wszystko dokladnie sie uzgodni
DRAGON2020, a co z tymi niebieskimi ??
Ty powinienes sie rozpytac jak by to ew. oni widzieli. Bo jesli bedzie nas sporo aut to faktycznie bedzie ciezko na swiatlach wszystkim sie przecisnac, a nikt nie chce zabladzic. I mysle ze o to chodzi zeby jechac RAZEM w peletonie ( i taranowac GOLFDZWAGENY:) )
W takim razie ja oferuję się zrobić mapkę...
Moja propozycja jest taka, żeby jechać przez Zielonki-->Skałę, nie trasą na Olkusz, gdyż ta jest nudna, zakorkowana i dłuższa:)
Każdy kto był na spocie, kiedy jechaliśmy właśnie przez Skałę, pamięta miny przechodniów:D
Niestety właśnie wtedy sporo osób zostało 'przytrzymanych' przez światła i musieliśmy na nich czekać w okolicach Giebułtowa.
Btw: do Ojcowa przez Skałę jedzie się maksymalnie 30-35min spokojnym tempem.
...oto i mapa:
http://img385.imageshack.us/img385/7190/mapa1sb4.th.jpghttp://www.forum.alfaholicy.org/
Trasa ustalona jest od parkingu D.H. Krokus/Multikino - Pieskowa Skała.
Parking ten wydaje mi się o tyle lepszym miejscem spotkania niż Plaza, że mamy dużo mniej trasy do pokonania przez miasto, przez co większe szanse coby się nie pogubić.
A sam parking mam podobne 'atuty' jak ten w Plazie:)
..aaa i jeszcze coś mi się przypomniało.
Mianowicie chodzi o jeden konkretny odcinek trasy, z którym było najwiecej problemów na jednym ze zlotów.
Chodzi tu o ul. Bora Komorowskiego i Opolską.
Niech każdy pamięta, żeby tam trzymać się środkowego pasa i jechać przez DWIE estakady górą(!!!). Wtedy ominiemy światła co zdecydowanie zminimalizuje możliwość odłączenia się kogokolwiek od kolumny:)
Krulik,
To co napisales to jest moim zdaniem trafione w STU procentach. Pozostaje poczekac na opinie innych, u ustalic godzine spotkania na parkingu :)
Pozdrawiam :)
Oczywiscie sprawe niebieskich Biore na siebie :) popytam i napewno znajdzie sie sensowne rozwiązanie:)
1. DRAGON2020
2. bimski
3. wojtek7551
4. Zit
5. JanAR
6. Darknes
7. M@T
8. t.o.mek
9.bizon2007
10.Vito74m
11.homel86
12.Krulik
13.Marian
14.klimoo
15.Gopcio na 75%
Darknes zrób korektę listy bo dwa razy wpisałeś Marian poz 13 i 15 :) to zapewne przez male nieporozumienie bo napisalem ze Marian bedzie ale nie zobaczyłem ze juz sam sie zgłosił:)
Moja wina:):) Sorry:)