a w sobotę to gdzie się wybierają?
Printable View
a w sobotę to gdzie się wybierają?
W sobotę ale 5-go czerwca jest ognisko w Topolnie, miałem jechać lecz niestety moja lepsza połowa idzie do pracy i ognisko dla mnie już zgasło:mad: Ale w niedzielę jak zawsze wPile na lotnisku i obiecaliśmy sobie że tym razem z grilkiem:). I tak dla organizacji ja kupię węgiel i podpałkę. Napoje i coś na ruszt każdy we własnym zakresie. Pozdrawiam.
W ta niedziele wcialem zawitac po dluzszej przerwie ale znowu plany sie pokrzyzowaly i nici ze spotu :mad: coz pozostaje mi poczekac i pewnie za 2tyg sie pojawie:)
chyba z naszego grila nici jaka pogoda jest straszna ale poczekajmy moze cos sie zmieni:mad:
Mam nadzieję, że spotkamy się na spociku w niedzielę, ale po F1 czyli po 16-tej? nawet nie wiem o której się to zaczyna i kończy. I pytanie w związku z tym, że będzie grill ( Tomasz więcej optymizmu co do aury) to spotykamy się na stałym miejscu, czy od razu jedziemy na tyły,pod hangary w miejsce które upatrzyliśmy na poprzednim spotkaniu? Pozdrawiam i do zobaczenia.:D
jak dobrze pojdzie bedzie jedna alfa ze szczecinka i oby pogoda dopisala :eek:
Witam. No pogoda dzisiaj super oby była taka jutro. F1 kończy się o 16. Najprawdopodobniej i mam nadzieję iż nie macie nic przeciwko mamy w planach z chłopakami ( w porozumieniu ze slavolem ) przyłączyc się do grilla i zrobic spota integracyjnego z mazdaspeed ( czyli chłopakami z mojego klubu ). Nie będzie nas cała chmara i gwarantuje iż wszyscy są normalni :) Do zobaczyska jutro.
Witam, jak tylko Kubica minie linię mety wsiadam i lecę na lotnisko. Znajdę was.
spotykamy sie po kubicy slavol bez nerwow ja tez ogladac bede 10 minut i jestes w pile jacus poczeka wrazie co