Co ciekawe 0,1 sekundy szybsza od Boxster Spider, a to jest chyba jej główny konkurent.
Printable View
Dostałem list, że produkcja odbędzie się marcu.
Potwierdzają to również wpisy od innych użytkowników na www.alfaowner.com
Dokladnej daty jednak nikt nie podaje.
Oglądałem ostatnio czerwone 4C LE w Brukseli w jednym z salonów. Chyba miała nr 422. Czeka już cierpliwie na wydanie klientowi... Szczęściarz!
Piękne auto! Inaczej się ogląda na jakiś targach, gdzie pełno dookoła ładnych, wypucowanych aut, a inaczej jak stoi normalnie w garażu obok jakiś Fiatów, Lancii itp. Dodatkowo potęguję urodę tego autka.
Omen tylko Ci pozazdrościć miejsca zamieszkania.
Dobrze, że niedaleko mam do Rzeszowa. A tak apropo wczoraj widziałem na ul. Hetmańskiej przy lidlu Audi R8 czarne na czarnych aluskach. Powiem tak, strasznie niskie, mało głośne, mało efekciarskie. Po R8 więcej się spodziewałem. W sumie widząc eRkę pierwszy raz w życiu, nie zrobiłem jakieś wielkie LOL. Szkoda, że tak mało Ferrari jest w PL. Polacy nie mają za grosz gustu ;/ W Rzeszowie widziałem już Lamborghini, kilka Porsche i R8 ale Ferrari chyba nie ma, Maserati pewnie też nie.
Ferrari to strasznie obciachowe samochody... :)
W Warszawie na Kabatach widziałem białe FF, inne modele Ferrari nie raz na A2 do Strykowa, a Maseratti GT w Warszawie to już kilka razy się zdażyło. Za każdym razem to jest przeżycie nie tylko wzrokowe ale i słuchowe ;)
Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka