Na Tychy i tam się spotykamy na Orlenie przy Browarze z Wami (albo przy Orlenie na browarze ;) ) :) a potem jedziemy wszyscy razem do Młodego :)
Printable View
Na Tychy i tam się spotykamy na Orlenie przy Browarze z Wami (albo przy Orlenie na browarze ;) ) :) a potem jedziemy wszyscy razem do Młodego :)
aha to fajnie.A wiec nikt niedał znac kto jedzie z pod huty i niewiem czy mam czekac mimo to ja bede pod huta kilka minut po 9 i bede czekał tak jak jest ustalone o ile bella nie zrobi psikusa bo juz dzis zrobiła i rano nie odpaliła akumulator zdechł podładuje i jade kupic nowy zeby jutro była w pełni sprawna :)
Halooo to jak jedzie ktos jutro z umowionego miejsca z dg????
witam dzis juz poraz ostatni przed jutrzejsza zbiorka jak nie bedzie padało to najpozniej bede 9-15 bo podjade na myjke bo dzis nie dałem rady takrze do jutra :)
Ja ze swojej strony wszystko załatwiłem.Bella przygotowana na jutro:-) Mam nadzieję że padać nie będzie.Ramzesss3 na hute nie zdażę więc lecę prosto na Orlen i bedę tam przed 11.Do zobaczenia wszystkim!:-)
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
W razie co, ludziska z Gliwic dzwońcie 785-188-893
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Cześć, to już dzisiaj...
wrzucam mapkę dojazdu od browaru
https://www.google.pl/maps/dir/Browa...99!2d50.097193
na mapce tam gdzie jest zaznaczony orlen jest teraz stacja bliska i włąsnie fajnie by było jakbyście wjeżdżali od strony stacji ;)
Pozdrawiam dozobaczyska ;) w razie czego dzwońcie.
Jejuniu jaki stres ;o
Panie Młody, mapka nie hula ;) spokojnie, bez stresu ;) bedzie dobrze :D
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk