A nie mówiłem? (Pisałem?)
A dsp wykryje :)
Printable View
A nie mówiłem? (Pisałem?)
A dsp wykryje :)
Marek ma racje. W 3 poprzednich autach mialem porzadne naglosnienie robione i koszt to min 2000zl nie wspomne ze caly srodek rozkrecany, zawsze rzezba zeby glosnik wszedl pod boczek itp. To nie jest takie proste. Na pewno zagraloby to lepiej niz dsp ale bez tej kasy nawet nie podchodz do tematu.
Przyznaje racje bez bicia :) Nawet sie nie porywam na nic innego niz dsp. Chyba nie wyjdzie bardzo drogo i w 700 zmieszcze sie z prawie calym kompletem.
Dd
Ja dziś kupiłem DSP, z okablowaniem, głośnikami w półkę, 4 tweeterami i 2 w drzwi za 390zł. Zobaczymy co to warte ;)
To tanio. Nie masz pobtakiej cenie jeszcze? :)
Dd
Wisiało 2 tygodnie na allegro, nikt nie kupił :P
Kurde a ja olx tylko sprawdzalem :/
Dd
Widze w sygnaturce że masz 3.2 v6 czyli polifta.
Rozumiem, że wiązka elektryczna jest z polifta bo jezeli z przedlifta to wuj bombki strzelił:) Musisz kupic lutownice, troche kabla, brakujace glosniki i wyjdzie Ci tyle co dedykowana:D A jak nie ogarniasz kabelkologii to juz wogóle lepiej to odrazu wystaw w bazarze:D:D Zabawa będzie sporaq z tego co kojarze, ale ktos to przerabiał u nas na forum wiec dla chcacego nic trudnego biorac pod uwage ze do polifta ciezko ustrzelic dsp. Ktos neidawno kupil za 700 zeta jak dobrze kojarze.
Wystarczyło poszukać/zapytać to bym Ci wszystko powiedzieli :beer:
Oczywiscie zyczę Ci aby to byla wiazka z polifta:)
No to nie to zebym zyczyl zle, ale jak beda zle to chetnie odkupie :)
Dd