Koszulki już mam, będę na podpromiu tak od 19tej do 20tej...zainteresowanych zapraszam do odbioru. :) A jeszcze pytanko...może ktoś by był zainteresowany kalendarzem alfaholików na 2015 r, został mi jeden i mogę odsprzedać.
Printable View
Koszulki już mam, będę na podpromiu tak od 19tej do 20tej...zainteresowanych zapraszam do odbioru. :) A jeszcze pytanko...może ktoś by był zainteresowany kalendarzem alfaholików na 2015 r, został mi jeden i mogę odsprzedać.
Cena?
Jak jesteś zainteresowany to zaproponujesz coś i pewnie się dogadamy, bo szczerze mówiąc nie pamiętam ile kosztował. Zaznaczam że nie oddam za żelki:).
Ewentualnie kto pierwszy ten lepszy:) Na aukcji WOŚP poszedł za 353 zł. Więc nie kuś licytacją.To oczywiście żart.
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=165930&stc=1
Projekt koszulki z nowym logo ;)
Bardzo fajny, ale z jedną (moją) uwagą- ja bym widział napis "podkarpacie" taką samą czcionką jak "alfaholicy". Taki trochę kanciasty
Oj nie zgodzę się, "podkarpacie" fontem alfa owner wyglądałoby już źle - tak jak jest teraz komponuje się idealnie. Robson będziecie robić takie koszulki, czy to na razie luźna propozycja?
Napis Podkarpacie celowo jest innym fontem. Z dwóch powodów : ten sam font jest użyty w logo województwa i dwa różne fonty powodują dużo większą czytelność, przejrzystość i zauważalność. Na razie jest to propozycja ale znając życie ( nikomu nie będzie się chciało zrobić projektu z nowym logo) trafi on w takiej formie (lub po niewielkich modyfikacjach) do firmy zajmującej się nadrukami na koszulkach. Pozostaje jeszcze kwestia jakości samej koszulki jak i nadruku. Oczywiście można robić inne warianty kolorystyczne ale najlepiej z zachowaniem dwukolorowości całości.