-
1. Paweł156
2. fr33 (jak się dobrze poukłada)
3. patryk_wey
4. Kate i Fred
5. Ferrari-1
6. Peteja_43 (postara się)
7. poutek
8. Rafał_1974
9. Adam$72 (80%)
10. sław
11. Krzysiek866
12. loki
13. robak#21 (jak sie dobrze poukłada)
14. george11
15. Korczu
16. mencnar (może)
17. Cycuś (80%)
18. Dominika156AR
19. penny21
20. DDevil + Natalka
21. Brooklyn10
22. Adamodg
23. House (jesli sie uda)
24. JakubGTV
25. Palchon
26. Gopcio
27. kobe83
Fred jeśli wziąłbys kompa to ja byłbym chętny na diagnostyke :)
-
A pewnie i tak wezme bo by mnie DDiobeł potem gonił z widłami :P.. hehhee
-
a jakby inaczej pewnie ze bym Cie gonil mam mase bledow do skasowania. Co do stacji Crab nawet nie mam pojecia gdzie ona jest wiec poprostu ja, Fred, fr33 i ferrari pojedziemy z zor.
-
i niestety spełnił się czarny scenariusz :/ alfa będzie gotowa dopiero w poniedziałek (wymiana zimeringu na wale i zimeringów na skrzyni :/ )
niestety nie przyjade na ślub bo po drodze zgubił bym caly olej i zachlapał kilkadziesiąt kilometrów DK1 :(
AR_33 już w tej chwili życzę Wam wszystkiego najlepszego (pewnie zadzwonie do Ciebie po ślubie gdzieś około poniedziałku ;) )
-
stacja crab na drodze rybnik- wodzislaw po lewej stronie nie sposob przeoczyc:)
-
ale obraliście miejsce :P myślałem, że jakiś przejazd przez plac wolności zrobimy ;)
-
a mnie nie bedzie.... wariator mi siadł i jutro autko idzie do mechanika na wymiane rozrządu wariatora itp... :( a tak sie nastawiałem na spocik u mnie w mieście... :(
-
nie no, przecież byś objechał do przyszłego tygodnia ;)
-
Dodam jeszcze ze kolumne zrobimy z ul. Stokrotek, skąd AR_33 i Lidka bedą jechać i przejedziemy za MŁODĄ PARĄ do USC.
dodaje jeszcze mapke :)
-
Kolego nawet jesli to mi sie tak jakby nie oplaca jechac do rybika z zor zeby jechac na jastrzebie z rybnika tak jakby troche mam to nie po drodze. Wiec jak juz pisalem ja Fred i Ferrari pojeedziemy z zor.