-
Jeśli chodzi o powrót to jeśli pojadę to również wracam tego samego dnia wieczorem, co do wlepki ja mam na przedniej szybie na dole, w czarnym fragmencie szyby.
Koniec imprezy o 19 więc koło 20 ruszamy w stronę Łodzi?
-
My jednak chyba ciągiem pojedziemy, także do zobaczenia na trasie lub na miejscu.
-
Również myślałem o powrocie około 20 więc kilka autek znów pojedzie razem
-
Snyp3s czytasz wiadomości na FB?Zgodnie z Twoją sugestią napisałem w sprawie dołączenia do was, ale czekam od kilku dni na jakąś odpowiedź i nic...Sam nie mam konta na FB i pisałem z grzecznościowego, ale nie bój się... Nieznajome kobiety nie gryzą:)
-
w rejonie Siewierza będziemy w granicach 8:15-8:20. plus minus pomyłka wujka google... więc szacowane 15-20 min wcześniej było by fajne... Jeśli dobrze pamiętam to proponowałeś pilotaż z rejonu Siewierza przez A-1 kilka stron temu? Jeśli dobrze pamiętam w ślad za tym postem idzie PW z nr tel. będziem się zgadywać co do dokładniejszego czasu dojazdu w Twoje rejony :) PS . opróżnij skrzynkę na AH bo ni chorerci nie mogę przesłać wiadomości :)
-
Moim skromnym zdaniem, nie uważacie, żeby lepiej być tam wcześniej niż ta godzina 9ta? Żeby nie było potem, że na tyle aut co przybędzie ktoś się nie zdąży zarejestrować...
-
Czy dostaliście może maila od organizatorów? Bo czytałem na stronie organizatora że po zakończeniu rejestracji elektronicznej każdy z zarejestrowanych miał otrzymać maila, a ja nic nie dostałem dlatego pytam.
-
Ja dostałem wczoraj koło 23
-
-
I tak docelową rejestracja będzie na miejscu, wiec nie macie się czym martwić ;)