to co panowie poczekacie na mnie do 13 na tym parkingu ? bo nie wiem czy mam się wybierać czy nie
Printable View
to co panowie poczekacie na mnie do 13 na tym parkingu ? bo nie wiem czy mam się wybierać czy nie
postaram się dotrzeć, co prawda dzień wcześniej mam potrójne urodziny znajomych ale widzę że tu też się szykuje grubsza imprezka :)
Darknes zaczekamy wiec bądź napewno. E.T postaraj sie być bo spot zapowiada sie wspaniale:)
moge zabrac grilla ale dopiero w sobote napisze czy bede na 100%;)
homel86 ok wiec czekamy do soboty na odpowiedź. Ale wtakim razie trzeba by było żeby ktoś inny zabrał grilla w razie gdybyś niemógł. Są jacyś chętni? Ja niestety nie mam:(
Ja ostatnio przywiozłem grila i się przydał choć zimno było troche. Tym razem zabiore coś na grila .Pozdrawiam. Niech ktos zabierze grila bo napewno się przyda.
Nie ma za co;)
Proponuje kolegom i kolezankom z Wieliczki umówić si o 11:30 na stacji benzynowej lotos.
pzdr
Ja się raczej nie wyrobię, niestety termin jest nie najszczęśliwszy - formuła zaczyna się o 11.00, pewnie skończy ok. 12.30 - 13.00, a w dodatku tym razem z grupą kolegów oglądamu u mnie w mieszkaniu, trudno mi się będzie wyrwać na czas...
Dawid166 zawsze mozesz dojechać na rybitwy i dołączyć do nas wrazie czego dzwon:)