E tam, progression to już full wypas ;) Ja mam impression z manualną klimą i korbkami z tyłu, więc chyba będę musiał dopłacić, żeby ktoś wziął ;)
Printable View
E tam, progression to już full wypas ;) Ja mam impression z manualną klimą i korbkami z tyłu, więc chyba będę musiał dopłacić, żeby ktoś wziął ;)
E no przestlan , zadnej aluzji do Ciebie :) Raczej do kolegow z facebookowej grupy, ze za drogo chce . A prawda jest taka ze kazdy wystawia adekwatnie do stanu i innych sobie wiadomych powodow. Przy okazji spytam, jestescie zwiazani z forum lub i nie i jesli mielibyscie auto kupic od handlarza Za 22 tys "super bezwypadek , mega niski przebieg do oplat(albo i nie)" czyli standard opis czy auto nawet niech bedzie z forum lub nie z wymienionym 30tys temu rozrzadem, wydech ulter, chip cinsoft , dpf aut, egr of, eibachy pro kit, z pewnym niewielkim przebiegiem z wymienionym zawiasem i jeszcze innymi wieloma pierdolami bajerami za 25-26 tys pln, parametry auta rok itd takie same to od kogo byscie/by kupili? Prawda jest taka ze 80% kupi od handlarza bo tansze i sprowadzone, jezdzone po zagramanicznych drogach i tankowane magicznym paliwem z niemiec. Taka Polska rzeczywistosc. :) a potem pytania na forum jak tanio zrobic drugi wydech albo , dramat zerwany pasek rozrzadu.
Misiu Ty akurat jestes magik w tej sprawie wiec wiesz :) Ale Jasio Krojcebula nie zrobi za 3 dyszki bo jest lewy, nie chce mu sie , albo renta babci pokryje koszta zakupu montarzu i zostanie jeszcze na ruskie fajki, ale ma byc Ulter, taki przyklad. Ja osobiscie tak sie zajaralem drugim wydechem ze zapomnialem odebrac starego w idealnym stanie i po miesiacu juz pewnie komus w maluchu zamontowali ;)
A jo dali mysla co pocudowac z tym drugim
Na ultera tyz mie stac - puszki z piwa sprzedolech
Ale kombinuja co innego i sam nie wiem do konca co sie urodzi
Znalazłem przypadkowo taką ofertę:
http://suchen.mobile.de/auto-inserat...206520896.html
15000 zł
Auto z nowym sprzęgłem, skrzynią(getribe), piastami, oponami i kilkoma innymi drogimi inwestycjami (napisane, że przez 5 lat serwis kosztował 14kE...).
Ciekawe jakie ukryte wady się kryją w tym aucie. Pisze o wgniotkach na karoserii i o tym, że w aucie było palone. Ale mimo wszystko 15000 zł...... Myślę, że większość sprowadzanych aut miało poważniejsze problemy niż te wymienione w tym ogłoszeniu i sporo wyższy przebieg zanim dojechały do Polski.
Jahu prosze Cie, nie podsylaj takich ofert bo mi kupcow pozabierasz hehe a jeszcze troche to 159 bedzie w cenie 156 ;) i tez bez wad. A ta z ogloszenia to i tak juz pewnie w Polsce przechodzi car spa :) i zaraz bedzie w temacie "pomoc przy zakupie...." ale fakt faktem, nawet nie zdajemy sobie wszyscy sprawy ze znaczna czesc aut wjezdza do kraju w duzo gorszym stanie i podwaja swoja wartosc.
Powiem tak – 100%, że ta Alfa z bliska nie wygląda dobrze, a po otwarciu maski okaże się, że sporo rzeczy jest do zrobienia. I inwestycje na poziomie 5000 zł spokojnie pochłonie (auto ma wyszczególnione sporo wymian, ale wiele z nich było robione daaaawno temu).
Nie wiem czy widzieliście jak auto potrafi przejść SPA (zwróćcie uwagę na wgniecenie na prawym rancie przedniego błotnika):
https://aukcje.getinleasing.pl/aukcj.../#.VO4RhS6k9zM
http://allegro.pl/ShowItem2.php?item...f=last-visited