Proszę Cię, chyba tylko wtedy, gdy uznają, że jeździsz czymś gorszym.
NB: mam Golfa 5 i Renault Scenic. Alfa mnie też kręci.
Printable View
Jest już oficjalny film z przejazdu :)
https://www.youtube.com/watch?v=1JyoEQHUe74
Siebie znalazłem. Moga iść w takim razie spać :P. Dzięki za link
Swoje zdanie na temat Rekordu już wyraziłem, ale jeszcze chciałem podziękować za bardzo przyjemną podróż na miejsce zbiórki grupie, do której się dołączyłem na A1. Wyjeżdżaliście z Orlenu i grupą przewodziło czerwone GT. Uczucie nie do opisania;)
Było super, gratulacje dla Górnego Śląska że tak profesjonalnie wszystko przygotowali :) Fajnie że udało się też sporą ekipą spotkać już we Wrocku.
Pozdr od nr 790 :D
Z tego miejsca pozdrawiam wszystkich których dzięki tej imprezie udało mi się poznać na żywo :) mimo że na co dzień dzielą nas na forum setki kilometrów :)
Cały ten event uważam za bardzo udany, z małym "ale".. jako że byłem w tych stronach pierwszy raz totalnie nie znałem okolicy.. mapka była do dupy i nie kryjmy się że była taka bo coś.. była do dupy.. mało brakowało żebym się nie zgubił zaraz po wyjechaniu z parkingu EC (tak jak zrobiła to spora grupka przede mną) no i z tymi odległościami to były jakieś jaja faktycznie.. jedziemy sobie spokojnie 40 km/h zaraz po ruszeniu a tu nagle jak się pusta droga zrobiła to widzę jak auto przede mną wciąż jedzie 40km/h a wszyscy przed nim gdzieś lecą i wielka dziura między nami a nimi.. także tutaj coś niektórych poniosło..
I btw. na stronie na fb był jakiś konkurs ze zdjęciami na najładniejszą alfę.. miał być jakiś drugi etap i byłem dość długo i jakoś nic się nie odbyło..
Pozdrawiam z wozu nr. 86 ;)
btw 2. Jakość tego filmu wyżej, nawet po ustawieniu na 720p jest niczym z tostera.. czym żeście to kręcili :P
Jak mozna było tej mapki nie zrozumiec ,gdzie ty jazdzisz na codzien? ,na pustyni ? Zakret w prawo ,nawrut na rondzie ,i skret w prawo !!!