-
Z TOR-a skorzysta, albo PROXY. W dodatku może być za NATem i wtedy trzeba by było zablokować całą pulę adresów.
Wczoraj pisał z jeszcze innego konta, jaki to ten zbanowany był fajny bo dzięki niemu sanki sprawdził i w nówce sztuce nadają się na złom.
To nie jest frustrat, tylko mitoman i konfabulant. Wymyśla niestworzone historie o aucie które prawdopodobnie nie istnieje - bo ciągle coś się nie zgadza. Zakres dat produkcji jego pojazdu to 2007-2010. Ma też różne silniki - znaczy zawsze JTD, ale o różnej mocy. Od 120-150 KM. Miesza się w zeznaniach również w zakresie innych detali. Moim zdaniem to jakiś niedojrzały gówniarz z problemami emocjonalnymi - bo to już nawet nie jest trolling. Banować do skutku, w końcu się znudzi.
Pewnie wieczorem kolejna dawka śmieci z jego udziałem, ewentualnie z nowego konta (jeśli administracja zajmie się starym).
-
Ignorujcie zamiast opracowywać coraz to nowsze profile psychologiczne. Można używać "raportuj zły post" bez podjudzania do kolejnej paplaniny.
-
I już zaraportowane. :)
Wybacz zwłokę, ale nie każdy pracuje jako stróż nocny. Ludzie którym w życiu się udało w nocy śpią, albo się bawią.
-
jak dzieci, jak dzieci, jesteśmy jak dzieci ....
-
Teraz bez postów radsky trochę głupio to wygląda :D
-
Nie martw się za chwilę stworzy nowy profil będą nowe posty
-
Ale ja mam na myśli te posty które zostały po dyskusji z nim. Teraz wygląda jakbym raportował magila.
-
Hejka ,
ja nie o korozji ale blisko bo o śrubkach i sankach ,
Kto mi podpowie gdzie można kupić śruby którymi są przykręcone sanki , poszukuje jednej krańcowej tzn. od strony "budy" (są tam trzy śruby - dwa duże łebki i ta mniejsza gwiazdka ) Szukam gwiazdki ( bo już się trochę zmęczyła)
I dwie śruby które trzymają "cukierka" od wahacza
pozdro
-
Albo mierzysz śrubę i kupujesz w hurtowni np. Geobolt.pl, albo idziesz do ASO i kupujesz identyczną śrubę 10x drożej ;)
-
W sklepie tzw żelaznym kupiłem - bez problemu mają. Zwróć uwagę na Twardość - powyżej 10 by była
Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka