No sam, sam [emoji14]
Printable View
No sam, sam [emoji14]
Nie no oczywiście. Przez sam miałem na myśli, że sam dostosowałem ten tekst do siebie:-P
Panowie,
co Wy na to, żeby Kolega Powerade stał się posiadaczem mojej cudownej Gtv w jedynym słusznym, przepolerowanym, lakierze Nero Black? :D
Bo zaraz stuknie nam trzeci rok, ja mam trzydzieści lat, a po głowie chodzą mi takie rzeczy jak:
- MG ZT 2.5 w sedanie - tak wiem, kolektor lubi stukać
- Volvo C70 - silnik nie mam pojęcia jaki :D
- Alfa GT - niestety byłby to diesel 1.9 (budżet)
- Alfa 166 3.0
Czy cokolwiek powyższego pozwoli mi się czuć tak samo wyjątkowo, jak wsiadając do mojej? :) :)
- może 156 SW 2.5 - ale podłoga mnie odstrasza...
Kolego, jeśli byś chciał sprzedać, to daj znać, może uda mi się przemyśleć temat[emoji14]
MG ZT - złego słowa o tym aucie nie powiem. Sam się nim interesowałem. Wokół Rovera i MG narosło masę mitów. Auto piękne, podobno jeździ wspaniale
Volvo C70 - hmm samo umieszczenie go w tym zestawieniu jest dla mnie zastanawiające [emoji14]
Alfy to cud, miód i malina :) ja od 5 tygodni nie mam Alfy i kombinuję co by tu zrobić, żeby znowu kupić alfę [emoji14] z tego zestawienia chyba brałbym 156 2.5 V6, bo szybsze i lepsze prowadzenie w zakrętach. Jeśli GT tylko w dieslu, to dla mnie odpada, mając do wyboru Busso lub diesel, zawsze wybiorę Busso.
Ciekawe zestawienie, jeśli mogę wyrazić zdanie:
-MG ZT: niby fajnie, ale jedno pytanie mi chodzi po głowie: skąd do tego wynalazku części dostać, kolega ma MG co prawda ZR (czyli Rover 25) i niby można tym jeździć, ale głupie lusterka szukał z 3 tygodnie.
- Volvo C70: Volvo bezpieczne, dobrze wykonane, ale w porównaniu do Alfy to samochody śmiertelnie nudne...
- GT z JTD po GTV, chyba nie tędy droga ;)
- 166 3.0 v6: to brzmi konkretnie, duże, pokaźne i z słusznym silnikiem
- 156 2,5 v6 SW: pytanie dlaczego Sportwagon? A tak ogólnie też fajnie, chociaż podobnie jak z 166 mniej "bolidowo" niż GTV. :)
Może łatwiej będzie odpowiedzieć, co musi mieć następca GTV?
Pozdrawiam. :D
Następcą Gtv z TSem może być Gtv 3.0 V6 lub 3.2 V6, a potem to już tylko 4C [emoji14] ewentualnie jakiś klasyk, ale to już nie do jazdy na codzień
Właśnie, supabache - jakbyś sprzedawał, to daj znać. Coś tam z portfela może wykrzesam :D
A co musi mieć następca Gtv? Clarksonowi musi stawać jak popatrzy na przód wozu. Chyba jeszcze żadnej Alfie po Gtv się to nie udało :)
Dołączę się do dyskusji. Zgadzam się z tym, że po GTV/Spider TS można mieć tylko V6. Ja właśnie taką drogą poszedłem i tu mam radę dla założyciela tematu, Nie ma sensu kupować TS bo i tak z tyłu głowy będziesz miał wiercącą dziurę myśl aby sprzedać TS i kupić V6. nie mam na myśli awaryjności TS, bo mój był bezawaryjny i więcej problemów mam z V6. Zwyczajnie po zakupie nie przestaniesz śledzić portali z ogłoszeniami dopóki nie kupisz wersji ostatecznej, jedynej słusznej, w którą warto inwestować czyli z V6 Busso (tylko ci co posiadają v6 Busso są przekonani, że warto w nie inwestować reszta patrzy na nich z dziwną miną). Taka jest moja opinia i takie wnioski wyciągam po rozmowach z ludźmi jeżdżącymi GTV/Spider z TS lub JTS. GTV/Spider z TS jest jak piwo bezalkoholowe. Wygląda jak piwo, smakuje już gorzej, a efektu po nim nie ma żadnego, pozostaje tylko niedosyt.
Kolega właśnie powiedział wszystko co można powiedzieć ,dla kierującego się w stronę kupna gtv.Wszyscy właściciela V6 będą pisać to samo ,prawdziwa zabawa i radość zaczyna sę dopiero przy V6 i wszyscy właściciele wersji TS gdzieś w głębi zawsze będą czuli nie dosyt spoglądając na ogłoszenia w wersjach z Busso.Jeżeli twierdzą inaczej to po prostu kłamią ..:D Należało by zamknąć już ten temat bo tu już Volvo się porównuje do gtv itd .Król jest tylko jeden....;)