Nie mam w zwyczaju ścigać się od świateł do świateł, ale czasem zdarzy mi się szybko włączać do ruchu, i takie zachowanie zainteresowało mnie czy to normalne.
Printable View
Nie mam w zwyczaju ścigać się od świateł do świateł, ale czasem zdarzy mi się szybko włączać do ruchu, i takie zachowanie zainteresowało mnie czy to normalne.
[MENTION=11257]Dawid_Zielu[/MENTION] jeśli to nie tajemnica, to ile taka impreza ? I co było robione ?
Też mam u siebie coś takiego, że dłużej pomyśli przed zmianą na 2 bieg po ruszeniu z miejsca z pedałem w podłogę. Chyba rzeczywiście ten tym tak ma. Przy spokojnej czy dynamicznej jeździe bez gazu w podłogę biegi zmienia idealnie
Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka
Kurcze to bardzo dużo :o zakres cenowy może być ogromy jak widać, od 4,500 (w tucholi) aż do 7k to spora przepaść.
No ale chociaż teraz to masz pewność,że prędzej blachy spadną niż skrzynia się posypie :P
Dużo, dużo, ale mam zrobione i już, póki co nie mam w planach zmiany tego auta (tyle że dłuuuugo będzie u mnie). Dołączam fotkę poglądową co było robione.
Załącznik 221633
Czyli sam sterownik to ok 2,5-3k. Nie pozostaje nic innego tylko życzyć przyjemności z jazdy :P