Dzięki Wielkie, działa bezproblemowo w Navi w wersji 1.19.00 :)
Printable View
Dzięki Wielkie, działa bezproblemowo w Navi w wersji 1.19.00 :)
Wielkie dzięki za udostępnienie. Działa w Julce z 2012roku .
Witam. czy spolszczenie z angielskiego da się wgrać do wersji 1.22.02 a jesli nie to czy da się wrócić do wersjii 1.19.1 ?
podly - You are my hero!!!!
Działa bez żadnych komplikacji na AR 159.
Mam nadzieję, że niedługo wypuszczą jakieś bardziej aktualne mapy ;)
odświeżę trochę temat.. a mianowicie chodzi mi o "lektora nawigacji" który podpowiada wskazówki jazdy. U mnie mówi po francusku, da się to zmienić na PL albo EN ?
Trzeba wgrać język polski do Blue&me
Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka
Wczoraj zainstalowałem działa prawidłowo - kol.podly wielkie dzięki. Jeszcze muszę poszperać na forum i wgrać język polski do B&M
Cześć
W temacie map to faktycznie Navteq zarzucił wsparcie map pod rt3 , 4 i instant / radio nav.
Francuzi skompilowali mapy na 2018 pod RN4, mapy pochodzą z systemu używanego w BMW, może tą drogą by można podążyć?
Mam linka do dyskusji o tych mapach, niestety nie mam uprawnień do ściągnięcia map, jakby ktoś mógł je zassać to podaję poniżej linka.
https://gpsunderground.com/forum/for...8-1-unofficial
I kup tu człowieku nowe auto z nowym systemem z nowymi mapami z darmowa aktualizacją przez np. 3 lat. Później okazuje się to co mamy z RadioNAV. Parafrazując słowa kandydata na prezydenta: nie ma map, nie ma aktualizacji, nie ma niczego (swoją drogą chyba jedyna spełniona obietnica wyborcza :)