Danus, weź ze sobą na zlot to co wczoraj zażywałeś :sarcastic:
Printable View
Danus, weź ze sobą na zlot to co wczoraj zażywałeś :sarcastic:
Właśnie nic nie brałem, ale znalazłem ciekawostkę. Tak wygląda lista na tapatalku
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...019/03/395.jpg
a tak na kompie
Załącznik 256229
stąd i moje pytanie ;)
Wysłane z mojego moto g(6) przy użyciu Tapatalka
Już dawno pisałem żeby tych głupich aplikacji nie używać :P co tak na prawdę wam daje ten taptalk poza tym że we wszystkim ogranicza??? :lol: przecież zwykła przeglądarka hula aż miło nawet w trybie komputerowym.
Marku 26go wysłałem pieniądze napisz czy doszły, bo na pierwszej stronie tego nie widać?
Tak, mam. Już poprawiłem. Brakuje mi wpłat jeszcze od dwóch ekip.
Mea culpa zapomniałem zupełnie ogarnę przelewik jak najszybciej
Witam z Berlina.
Właśnie znalazłem to zdarzenie. Ponieważ mój udział w spotkaniu Busso Owner nie wyszedł na dobre, chciałbym w nim uczestniczyć. Będzie to około 166 3,2 i 2 osób....
Pozdrowienia w rundzie.
Heinz
Hejka wszystkim
Jako że do zlotu pozostało nam tylko 2 tygodnie chciałem się zapytać czy jest jakiś plan spędzenia czasu na owym zlocie czy każdy organizuje sobie czas sam?? A że nie ma też posiłków (szczególnie śniadań) to czy jest ogarnięty jakiś sklep w którym da się zrobić zapasy nie tylko alko ale i jakiegoś prowiantu szczególnie dla dzieci.
Ja planuję przejazd/rajd na jeden dzień. Reszta jest wolna. Jeżeli chodzi o sklepy to jest tego tam pod dostatkiem :) nawet knajpek jest trochę :)
Czyli w razie dobrej pogody w gre wchodzi tez opalanko na plaży? :D
A jakbym chciał zabrać ze sobą zwierzaka, to jest taka możliwość?