duze rysy w wielu miejscach, mam dodatkowe zdjecia i filmik, pytalem o niego pare dni temu
Printable View
duze rysy w wielu miejscach, mam dodatkowe zdjecia i filmik, pytalem o niego pare dni temu
to jest 8.8 mam filmik pod katem prezentacja i doskonale widac ale jak pisałem jest porysowany z boku i nawet na srodku na tyle ze w takim stanie imho szkoda zakladac. no chyba ze ktoś z tym cos potrafi zrobic, biorac pod uwage ze ori potrafiły obłazic to tym bardziej te z uszkodzeniami powłoki wiec raczej do niczego ten
Panowie a ja mam trochę inne pytanie. Nie posiada ktoś z was wyświetlacza 8.8 cala uszkodzonego, zniszczonego, porysowanego itp i chciał by go odsprzedać? Nawet nie musi działac.
Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka
Hej
robiłem porządek i znalazłem wyświetlacz do Giuli 8,8 gloss pochodzi z Q, przełącznik DNA+R z amorami oraz dekor deski karbon. Jak ktoś jest zainteresowany zapraszam na priv
[MENTION=115]majk[/MENTION] jaka cena 8.8 ? [MENTION=2266]piter_alfa[/MENTION] jak dogadam sie z ceną z Majk to moge odsprzedać ci mój obecny 8.8 ktory działa ale zaczyna pokazywać wspomniane na forum przebarwienia/złuszczenia powierchni.
Czy ktoś z kolegów posiada wersję 8.8/6.5 na sprzedaż? :)
Giulia czy Stelvio? Mam 1szt do stelvio stan ekstra - chciałbym żeby mój własny w Giuli był w takim (niestety 3 jakie kupiłem były lepsze lub gorsze ale nie idealne). Tylko trzymam do setu z radiem nav 3D/DAB/AA/ACP 2 Gen a najchętniej zakładałbym to komuś kto chciałby upgrade z plastikowych paneli tunelu/klapki/deski na Alu, czyli którko mówiąc klient który ma biedę 6.5 wersję i plastiki dekory, przyjeżdża i robimy wszystko naraz + jakieś inne retrofity.
Panowie jak by ktoś miał stary wyświetlacz 6.5 w dobrym stanie to dajcie znać
zapytałem znajomego któremu wymianiałem na 8.8, na priv podaje Ci jego nr tel zgadajcie się