Napisał
epsonix
[MENTION=81445]Kurynio[/MENTION], rozumiem, ale FCA mnie poinformowala o glupiej akcji z lusterkami, wiec moze akurat oni nie patrza na to co musza, tylko rozsylaja listy na kazda kampanie?
Sprawa z [MENTION=81190]Btechfan[/MENTION] jest inna - on powinien dostac pismo bo sprawa dotyczy bezpieczenstwa. Zastanawiam sie, moze leasing/wynajem (nie wiem w jakiej formie finansowania kolega wzial auto, ale pewnie nie prywatnie) nie przekazal danych kontaktowych do kolegi, stad poszlo np do leasingu a oni to zlali i nie przekazali dalej.
[MENTION=81190]Btechfan[/MENTION], byles kiedykolwiek w serwisie na jakiejs robocie/przegladzie itp? jesli nie to FCA moze po prostu nie znac Twoich danych. Wiem ze z kazda alfa jak jechalem do ASO to przy pierwszej wizycie mnie gdzies rejestrowali (wypytywali o adres itp).
W samej gwarancji wlasciwie tez zawsze byl taki wycinek z danymi kontaktowymi/auta ktory mozna wyslac do FCA zeby sie zarejstrowac - np po zakupie auta uzywanego, wlasnie po to zeby w razie kampani FCA wiedzialo gdzie wysylac info.