hehe chyba bedzie musiala:D jakos trzeba w ktorys weekend sie styknac:) termin zrobic z 2tyg przed i zobaczymy ile osob bedzie:)
Printable View
hehe chyba bedzie musiala:D jakos trzeba w ktorys weekend sie styknac:) termin zrobic z 2tyg przed i zobaczymy ile osob bedzie:)
No pewnie że tak , trzeba zrobić mały spocik :D ale nie tak jak dark devils, uchleją się i jeżdżą;/ żall nie to co alfaholiczki i holicy :D
haha :D i już jest lepiej bo przynajmniej się ktoś odzywa ;) ale nie będę Was Panowie chwalić na zapas :P a co do czasu spotkania to mówię od razu że weekendy mam na ogół wolne bo się jeszcze kształcę ;p
---------- Post dodany o godzinie 17:37 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 17:33 ----------
heh miałam przyjemność być na jednym zlocie Dark Devils i Dark Angels i % to tam duuużo było ...
My raczej Martuś z kulturą podchodzimy do takich tematów :D a coś zacząłem śledzić temat bo kobiety zaczęły uczestniczyć, a tak na serio to ja raczej weekendy też mam wolne czasem w sobotę pracuje ale tylko do 13-15 ;)
A tak co do dark evils to u mnie się zbierają pod lidlem w Kaliszu i kiedyś chcieli Alfe poniżyć ale 4 auta nie dały rady :D
Kultura musi być ;) a szczególnie u właścicieli Alfy :) a widzisz ;p pewnie wszyscy się zdziwili gdy zobaczyli tu płeć przeciwną :D
Alfie nikt nie da rady :D :P
hmm... można tak powiedzieć że zdziwieni ;p a tak poważnie to chyba my tylko ten temat do przodu teraz pchamy żeby zorganizować jakiś spocik ;)
:P pchamy.. bo to nie może być tak że jesteśmy gorsi więc musimy pokazać że też potrafimy zorganizować jakieś spotkanie ;)
hehe no przepraszam może złe słowo dobrałem ;) jak tak dalej pójdzie to będzie na pewno tylko musimy resztą ekipy potrząsnąć :D
ale za co Ty przepraszasz ;) trzeba trzeba bo tu się lenistwo zaczyna szerzyć :P
A wiesz staram się być miły ;p zrobimy z leniami porządek :) jeszcze pomyślą że flirtujemy :D tak się rozpisujemy ;)