-
No to dowiedz się, i trzeba pośmigać... :D Bo jeździłem w Krk po raz pierwszy w życiu, ale zabawa jest przednia! W weekend jadę ze znajomymi gdzieś pod Tarnowskie Góry (nie pamiętam dokładnie), bo znajomy tam był i godzina samej jazdy kosztuje 100zł!! I można sobie robić przerwy i czas wtedy nie leci... I podobno duży tor jest, więc obadam :)
-
scooby jak by to było możliwe z tym rabacikiem to pewnie byłbym tam częstym gościem.
Dzisiaj tam podjechałem i obadałem co tam jest i powiem że wygląda imponująco, otwarcie 04.12.2009 o godz 12.00, napewno tam podjade przed robotą i może śmigne pare rundek.
Jeżeli chodzi o termin to trzeba się zgadać i pośmigać - jestem jak najbardziej za tym
-
jak już pisałem co do rabaciku dam znać po otwarciu (jak brat sam bedzie coś wiedział ) nic nie obiecuje ale bede walczył (o rabacik) :D
-
Czy rabacik będzie czy nie to i tak trzeba się zgadać i może jakiś spocik na gokardach zorganizować, trochę się pościgać i oderwać od rzeczywistości
-
-
Tor kartingowy otwarty, jechałem jako pierwszy i powiem że zaj....ie, tor jescze musi się troche nagumować bo jak narazie to służy do driftu :) - też zaj....ie. Jak ktoś to lubi to polecam.
Ja narazie poczekam jak będzie całkiem dobra przyczepność - wtedy to będzie zabawa
-
też jechałem i jest wyjebka :D dobra nauka driftu :D lesio80 w której rundzie jechałeś ?? ja w 5
-
jakiś cennik? może bym tam depła... pośmigać i poćwiczyć formę...
-
dziś 15 PLN 8 min
a tak normalnie 25 PLN 8 minut
zniżki będą dawać przy regularnym korzystaniu z toru czyli np 2 razy w miesiącu itd wiecej info nie mam, dla grup zorganizowanych być może da sie coś załatwić ale i tak mają drożej niż w Krk. ale pożyjemy zobaczymy :D
zabawa bezcenna
-
słuchajcie... to może jakiś spot np. w styczniu by się zrobiło z rezerwacją toru... lesio Ty masz porównanie z torem z KRK... jest ok? lepiej gorzej?