Czy można wpłacić na 5 osób ???
TMiN z żoną i córką
Dobry wraz z lubą
Printable View
Czy można wpłacić na 5 osób ???
TMiN z żoną i córką
Dobry wraz z lubą
Witam.
Poczytałem co nieco, i raczej nie wpadnę.
Miałem w planach podjechanie na chwilę moją Alfą i dołączenie do jakiegoś przejazdu w okolicach Bielska (bo tu mieszkam), żeby zwiększyć ilość furek w kolumnie tudzież ew. pogadanie z fanami AR, ale na "krzywy ryj" się nie będę wbijał. 100% racji - płacący mają prawo do rozrywek i tylko dla nich one są. Normalne - zgadzam się z tym.
Miłego zlotu. :D
Pozdrowionka Krzysiek.
PS. nie liczyłem na żadne atrakcje bo wiem że to kosztuje.
www.alfaromeo.pl - Lopezius
Szkoda, mimo wszystko jesli znajdziesz czas zapraszamy, kazdy Alfista jest mile widziany, wpasc pokazac sie i pogadac zawsze mozna, a o uczestnictwie w zlocie juz pisalismy i fajnie ze wszyscy to rozumieją.Cytat:
Napisał Lopezius
strona osrodka http://www.wczasy-neptun.pl/info.php domki bedą 6osobowe :)
pogoda zmówiona :)
Pozdrawiam
Czytałem i okolica jest mi raczej dobrze znana, często tam jeżdżę , pomyślę jeszcze, ale nie obiecuję,Cytat:
Napisał Paweł156
Ale czego Ci brakuje :?:Cytat:
Napisał Lopezius
Dla mnie okolica też jest bardzo dobrze znana, to zaledwie pare km od mojego domu, a mimo to zapłaciłem za nocleg, żeby nie przegapić wieczornego pijaństwa i najciekawszych rzeczy jakie pewno wieczorami będą się działy. :twisted:
No, no tylko bez takich, zgodnie z zasadą z Pomorza Alfoholicy tylko Pepsi piją :wink: :DDDCytat:
Napisał rigobert
Przeczytałem że na terenie ośrodka jest restauracja. I teraz nie wiem czy brać żareło, bo gdzieś wcześniej wyczytałem że niema możliwości stołowania się na terenie ośrodka.
Kurczę, chętnie bym wpadł, ale nie wiem czy mi finanse pozwolą. Poważnie to przemyślę i dam znać w najbliższych dniach.
Pozdro :D
Wydrukowałem dwa banery z informacją o zlocie, moze ktos z małopolski albo ślaska ma gdzie to powiesić w jakims widocznym miejscu?
Potem muszą powedrować na zlot.
Myślę że czas juz najwyższy by organizatorzy podali dokładnie co trzeba ze sobą zabrac na zlot (jakie warunki lokalowe są w ośrodku ) czyli czy trzeba brać śpiwory, poduchy, jaśki itp... oraz jak wygląda sprawa z wyżywieniem bo pytanie Ferrari-1 zostało bez odpowiedzi.
Na stronie osrodka podają ze jest jest knajpa wiec pytanie czy nie dla nas czy bedzie zamknięta a jesli tak to jak daleko jest do najbiższej innej jadłodajni - bo o ile jeszcze jakies sniadanie mozna zrobic samemu (o kolacji nie mowie bo pewnie będzie w puszkach lub butelkach :mrgreen: ) to pichcenie obiadu raczej wydaje mi się stratą czasu :D
FRED