Sorry chlopaki ...niedawno obudzilem sie po kawalerskim :(
Printable View
Sorry chlopaki ...niedawno obudzilem sie po kawalerskim :(
spokojnie kolego:) są plany na częstsze spotkania w solnym grodzie wiec myśle że jeszcze nie raz sie spotkamy :) tym co byli dzieki za spotkanie i mam nadzieje na kolejne w coraz to większym gronie :)
Widzę że frekwencja dopisała , niestety ja się nie dopisywałem bo cały week pracowałem na 2 zmiany :/
swoja droga... bardzo duzo alf jezdzi po Bochni ;)
do srody :) w sobote slub :) dzisiaj odbieram samochod od mechanika :) tym samym polecam ogromnie mechanika w małym wiśniczu :
Adres:
Wiśnicz Mały 102
32-720 Nowy Wiśnicz
zobacz na mapie
Dane kontaktowe:
tel. 14 685 66 19; 603 777 028
pelny profesjonalizm :) super ceny :) tam gdzie dalo sie naprawic to naprawil zamiast wymieniac na nowa czesc :)
Kto parkuje czarna 156 przy tym nowym bloku na Leonarda?:)
przepraszam za post pod postem ale pojdzie temat w gore i moze ktos zobaczy :P
porusza sie dzisiaj ktos w okolicy galerii rondo albo rynku? ;)
wczoraj wracajac z Niepolomic widzialem alfe 156 przed fl na bochenskich tablicach, mrugnąłem światlem ale jedyne co zobaczylem w oczach kierowcy to zdziwienie ;) moze chodzilo o to ze kierowca byl po drugiej stronie ;)
jak stoje na swiatlach to ludzi strasznie zagladaja mi do samochodu ;)
Szkoda, że forum przeglądam raczej późną niż wczesną porą. Jutro, a właściwie dziś bd w okolichach GR.
W Bochni, przynajmniej ja to spotkałem się z małym odzewem na pozdrowienia, raz nawet mi kobitka kazała popukać się po czole jak stojąć za nią mrugałem do niej :P.
Nie jest zle ;) wczoraj czarna 166 na Jana odmrugnela ;)
Foox jaka masz alfe 147? na kowalskiej stoi jakas bordowa po FL.
moje auto jest juz jak nowe ;) dzisiaj zafundowalem jej nowe opony dębica, wczesniej wymienilem cale przednie zawieszenie + sprzeglo+ filtry z olejami
Na wcześniejszej stronie masz moją Belle sfotografowaną. Szaro-stalowa 147 przed FL, ramki klubowe KBC 20204 (to tak jakbyśmy się mijali czasem gdzieś :P ).
Ja na szczęście mam do wiosny spokój z zwieszeniem.