również dokładam się do życzeń - STO LAT MŁODEJ PARZE !!!
wszystkim obecnym również dziękuję za bardzo mile spędzony dzień... i mam nadzieję, że z większością znów się spotkam np. na zlocie we wrocku!!!
Printable View
również dokładam się do życzeń - STO LAT MŁODEJ PARZE !!!
wszystkim obecnym również dziękuję za bardzo mile spędzony dzień... i mam nadzieję, że z większością znów się spotkam np. na zlocie we wrocku!!!
po mojemu było super , orszak pełną gębą i bez przygód
dziękuję wszystkim którzy odpowiedzieli na prośbę o "pożegnanie kawalera"
mały bałaganik tylko wyniknął z tą kiełbasą :D
- ale ostatecznie zjadłem kawał weselnego wuszta
Roger - zgłoś się po zice % do Adamsa
Pyjter - mom coś dlo ciebie tak jak obiecałem :)
Majkel - dla ciebie też mam
Gopcio - dycha :cool: :P
czekamy teraz na wyniki twórczości operatora kamery - chyba będzie niezły klip :D bo tyle ujęć przejazdu młodego i młodych razem to chyba na żadnym ślubie nie widziałem
p.s.
weselna dobra :cheers:
ostatecznie szkoda chłopa
ale co ma mieć lepiej niż ja
:D:D:D:D:D:D
jeszcze raz wszystkiego
naj naj
dla Młodej Pary
i szykujcie jakiś wózek
bo bocian już czekał po drodze na salę :D
wszyscy widzieli
Żałuję, że nie mogłem dłużej zostać, ale niestety mój grafik, skubany, był dziś dosyć napięty...
Co do całej akcji to faktycznie rewelka wszystko wyszło. Się Bocian spisał w roli koordynatora, bez dwóch zdań - chłop biegał, skakał, latał, pływał co by ogarnąć tą całą alfaholikową procesję. Nawet kilka popisów strzelił na szosie ;) Także dzięki Bociek!
Tylko tej weselnej mi przypadkiem nie wypij, się zgłoszę przy okazji :P
A Wam, Korczowie, życzę wszystkiego co najlepsze - zdrowia, szczęścia i, co najważniejsze, aby Wasza nowa wspólna droga pozbawiona była jakichkolwiek zakrętów.
Pozdro dla wszystkich i do zobaczenia znowu! :)
To ja tez dziekuje wszystkim za mile spędzony dzień i dołączam sie do życzen. Sto lat i wszystkiego dobrego MŁODEJ PARZE .!!
Skończyłem robote o 18.45... (bo konwój z bankomatami miał stłuczke w Tychach i kupa) a musze na nich czekać aż wrócą i odebrać bankomaty....
Także nie było już sensu dzwonić :/ cała sobota z dupy tylko można było wrócić i wypić piwo przy meczu
Najlepszego jeszcze raz dla młodej pary :D
Drodzy koledzy i kolezanki dziekujemy za tak liczny przyjazd,bylo super !
wpis krotki bo lecimy na poprawiny...Bajooooo :D (a teraz zimny browar) kto ma ochote to zapraszam pod sale to wyjde i piwkiem poczestuje .... ZAPRASZAMY :)
i09 jo tyż !!
trza beło dzwunić do nos gupku - ale ni ma dziwne - si ę łożynił to i rozum nie tyn
gupi monż
ha haha
Panowie może dodacie kilka zdjęć chętnie zobaczyłbym siebie w innym świetle :D