wiecej chetnych juz chyba nie znajdziemy (niema elblaga juz wiecej tu na forum )
Printable View
wiecej chetnych juz chyba nie znajdziemy (niema elblaga juz wiecej tu na forum )
ale forumowiczów z okolic napewno troszke by było, a o spotkach w ndg czy gdzies nie słychac...co to za forumowicz jak ma wyjepke na spot...
nastepny mozemy w BRANIEWIE a pozniej w MALBORKU co wy na to
hm....mozna to przemyslec ale trzeba wziasc to pod uwage ze nie kazdy tam pojedzie, a znowusz elbląg jest pomiedzy ndg malborkiem braniewem, takie centralnie umieszczenie...
ale jezeli bysmy tam pojechali narobili chalasu moze ktos by sie jeszcze zarazil i by sie dolaczyl
można rozreklamować się w miastach obok, bardzo dobry pomysł, a później będą do Eg przyjeżdżać :)
No, w bwie alfów jak mrówków się narobiło, może jak staniemy na placu po katedrą to nas ludzie przejeżdżający ulicą zauważą;)
jak wy bedziecie jechac to ja tez, z ttym ze jestem ogranuiczony praca za wczesnie nie dam rady
ale to bedzie we wrzesniu ( chyba ) ? albo pojedziemy w ten przyszly weekend to moze ktos sie zlapie i juz bedzie nas wiecej we wrzesniu :) ?
mozna pomyslec nad tym, w tyg musze na kompa jechac, mam nadzieje ze mi nie powie ze nie moge z tym jezdzic...