ale jak to? Przeciez na alfaclubie rybak ma juz pare osob potwierdzajacych jego tozszamosc:) hihihi
Printable View
ale jak to? Przeciez na alfaclubie rybak ma juz pare osob potwierdzajacych jego tozszamosc:) hihihi
Ale się nagonka zrobiła :D może on ma golfa albo passata TDI :D
Jeszcze jak filmik został dodany w wątku "KILLS", napisałem post ze to ściema, ze to nie może być JTD bo brzmi jak V6 i do tego przyspiesza do 200km/h w 25sek. co jest niemożliwe w jtd które ma 180KM, jednak teraz po wpisie Strzala_1 na alfaclub już taki pewny nie jestem ze to fake...
no to czekamy z niecierpliwosci na filmik ukazujcy moliwosci bryki robaka - jesli taka istnieje:)
co do mozliwosci jego dizelka to prawda jest to pocisk na kolach z klekociem, 2.5 v6 ma z nim wielki klopot filmiku nie bede ocenial przemilcze i zaczekam na rozwoj
Rymbajk nalezy do naszego klubu i osoby co sie udzieliły w temacie alfaclubu rowniez wiec dodam ze to nie sa konta fikcyjne
auto rybaka istnieje i na początku broniłem go całkowicie ale po głębszej analizie jest sporo nie wiadomych wiec tez czekam na rozwój sytuacji
rybakgate. lepsze afery niz w wiadomosciach :D Po wrzuceniu przez rybaka filmiku do tematu kills wydawalo mi sie, ze gdzies to juz widzialem i widocznie przeczucie mnie nie mylilo.