-
My z Fredem również chcięliśmy podziękować Alfistom, którzy zjawili się dzisiaj w Krakowie za wspaniałe spotkanie :) a reszcie krótko streścić spot: żałujcie :mrgreen:
A w szczególności żałujcie.... Maserati :)
Prosba do ktoregos z adminow zeby zalozyli nowy album to wrzucimy fotki
Fred: bizon2007 ! Za to ze mimo sniegu dotarles na letnich walcach z tyloma końmi pod maską masz piwo :D
-
Dzięki za miło spędzony czas. :D :D :D
Czy ktoś wie dlaczego nie było nikogo z Lanci
-
dzieki za spotkanko :D
Ferrari-1 dzieki za polozenie płytek.Masz za to piwko :mrgreen:
-
FRED,marekm-za piękne foty,miłe spotkanie i wspaniałą pasję macie po piwku ode mnie <piwo> ; mam nadzieję że następnym razem będzie to prawdziwe piwko <hello>
-
Dzieki równiez za miłe spotkanie :)
Maserati jest naprawde niezłe :D
Śląsk jak zwykle nie zawiódł, miło ze przyjechaliscie tak licznie, fajnie było Was znowu widziec :)
Dzieki Marek za mozliwość zasmakowania V6 :mrgreen: miodzio :mrgreen:
no i fajnie było poznac na żywo nowe osoby :)
pozdrowienia i do zobaczenia na następnym, mam nadzieje ze wkrótce :)
-
Jak reszta również dziękuję za spotkanie. Było fajnie. :) A jak wracałem dopadła mnie śnieżyca koło agh - było momentami zabawnie. ;)
-
Załuje ,że nie mogłem dzisiaj przyjechać, ale musiałem iść dzisiaj do pracy. Taki "nagły atak spawacza" wyskoczył. Mam nadzieję, że jeszcze będę miał okazję zobaczyc tego potwora z trójzebem :cry:
-
My z Asią też dziękujemy za spotkanie. Po raz kolejny udowodniliście, że Alfaholicy to świetni ludzie.
Maserati. Czy ktoś przypuszczał, że będzie inaczej. Cudo. Wnoszę o dołożenie do planu następnego spotkania punktu "Przejażdżka Maserati (na miejscu pasażera - emocji wystarczy)".
Na Asi auto wrażenia nie zrobiło, bo "Vitarka jest fajniejsza". Dopiero pod domem dotarło do niej 306KM. Natomiast coraz bardziej podoba się jej 146.
Fred & Kate - dzięki za spokojny powrót do domu. Udało się bez negatywnych emocji (bo pozytywne przy jeździe Alfą zawsze są).
-
Zdjęcia ze spotu już w Albumie -> klik
Ja.m wielkie podziękowania za pełnienie funkcji GPS :)
Grzegorz83 spoko, ale dzisiaj chcemy Cię widzieć na zimówkach, bo jak nie to będziesz zmieniał przy grillu :P ..... NA CZAS :mrgreen:
-
Cała przyjemność po mojej stronie że mogłem prowadzić kolumnę przez miasto. A fotki bardzo mi się podobają. Czekam na kolejne spotkania