witam thinga :)
Printable View
witam thinga :)
wiem wiem czepiam się ;)
Jak dla mnie jedyna biżuteria odpowiednia dla faceta to zegarek, żadne łańcuszki, krzyzyki, medaliki, pierścionki czy bransoletki :D
Myślę o zrobieniu czegoś takiego już od dłuższego czasu, jak będę miał wolną chwilę to postaram się plan zrealizować i pochwalę się co z tego wyszło :)
A ja muszę dxfa zmienić, bo dzisiejszy prototyp pokazał mocne niedoróby :D
A może obróbka EDM? Tylko czasem jest problem bo po wycinaniu drutem pozostaje faktura i trzeba polerowac a to prawie zawsze kończy się załamaniem krawędzi.
Tak to wstępnie wygląda, średnica nie mniejsza niż 25mm. Przy większej można by było spróbować dołożyć napis Alfa Romeo albo alfaholicy.org dla czepialskich tak wiem ze jest krzywe ale to prototyp robiony na szybko z tego co było pod ręką
Załącznik 12481
kiedyś zrobiłem jaszcze dla siebie taką koniczynkę, no ale to jeszcze ręcznie więc nie jest jakaś super prosta.
Załącznik 12482
super by był na breloczek do kluczy
no zajeb... ;) ja zamawiam taką koniczynkę :) da radę?
---------- Post dodany o godzinie 13:04 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 13:02 ----------
Bartek ja i tak jestem zdania że kolega nie był warty Alfy :)
---------- Post dodany o godzinie 13:06 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 13:04 ----------
i napis świetna sprawa, więc widżę że szykuje się biznesssssss,heh :)
Mnie właśnie napis rozwalił. Zrobienie ładnych literek polilinią nie jest proste :)