W sobotę 01-08-2015 między 21:00, a 22:00 w Tykocinie widziałem srebrną AR GT z długą anteną CB na blachach BWM.
Printable View
W sobotę 01-08-2015 między 21:00, a 22:00 w Tykocinie widziałem srebrną AR GT z długą anteną CB na blachach BWM.
Pozdrowienia dla kierownika czarnej 159 na blaszkach BMN widzianej dzisiaj w Ciechanowcu :)
Pozdro dla kierownika z ciemnej 159 SW na ramkach i nr BSI na krajowej 7 - stałeś bidoku w MEGA korku w kierunku Gdańska :P
Pozdrowienia dla posiadacza 156 na BHA i klubowych ramkach. Auto widziane w niedziele w Grądach-Woniecko.
Łódź pozdrawia kierownika czarnej poliftowej 166. Wypatrzona na parkingu Tesco w Suwałkach ok 17:30 :)
Pozdrowienia dla kierowcy czarnej 159 BI.... na ramkach forum widzianej dzisiaj na 7 w okolicach Miechowa :)
To chyba byłem ja :) Również pozdrawiam i przepraszam, ale zauważyłem Cię dopiero jak mnie minąłeś :)
Ładnie ladnie slonik:)Podlasie się odwiedzalo:)jak będziesz gdzieś koło Bielska daj znać bo brat ma mi coś do przekazania przesyłkę :)
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Andrzejku, Miechów leży pod Krakowem ;)
Hmm a to zmienia postać rzeczy :)a już myślałem że gdzieś u nas w okolicy:)jak na forum Podlasia :)
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka