co straszysz ;P ?? opady beda przelotne ;)Cytat:
Napisał psikszczecin
Printable View
co straszysz ;P ?? opady beda przelotne ;)Cytat:
Napisał psikszczecin
co straszysz ;P ?? opady beda przelotne ;) mam nadzieje ze przez pogode nie zrezygnujemy ?!?!Cytat:
Napisał psikszczecin
Witam,Panowie chyba nici z mojej obecności.Dzis padło mi wspomaganie.Chyba pękł przewód bo płyn od wspomagania się wylał pod bele.Jeżeli się oaże,ze to mały problem i zrobią jutro to napewno jestem.Pozdrawiam Leny
AR 155 1.7TS była
AR 155 2.5V6 była
AR 166 2.4JTD była
AR 166 3.0V6 jest :x
Mam nadzieje ze uda CI sie to naprawic do piatku masz czas :) wiec jeszcze 2 dni , nie moze zabraknac 3litrowej 166 , pozdrawiam !!
nie no ja zdecydowanie nie odpadam :mrgreen:Cytat:
Napisał Silver156
No to sie ciesze ,a jak z innymi??? mam nadzieje ze nic nikomu nie wypadnie i nikomu nie bedzie sie sprzeciwial los ani ALFA !! ma byc pieknie nawet w deszcz !!
P.S znacie moze jakas Alfe GTA ? ktora mieszka w poblizu i moze by nas odwiedzila w Bagiczu ?
W związku tym, że lecimy dłuższą trasą będę kolumny AR oczekiwał na nowym CPN SHELLA na obwodnicy Goleniowa na wysokości wioski Żdzary :D
Potwierdzam, ze bede czekal w Dziwnowku z 3ema oponami - wiecej nie zalatwilem:) Mam tylko nadzieje, ze zdarze posprzatac alfe :)
3 opony to dobrze, czy ktos bedzie mial jeszcze jakies ? albo jakies pacholki lub cos ??
ja nie dośc że sie nie wyrobie z autem to jeszce ważne sprawy rodzinne wyszły i ani ja ani mój wujek nie pojawimy sie :( nawet nei wiecie jak żałuje tego :( ... że mnie nie będzie :( :(